author21 Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Archaiczny model Tamiya (wypraski z 1997 roku) + gąsienice Dragon +drobiazgi z dragona. Model wypędzlowany humbrol + wasch Abteilung 502. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dumo Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Dragon robi gąsienice transportowe ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seb Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 autor21, przepraszam, ale mógłbyś sobie darować takie galerie. Przez takie zdjęcia nie widać że Humbrolami osiągnąłeś wszystko Chociaż na zdjęciu tyłu czołgu widać jak zwykle smugi od pędzla. Pzdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 to nie są smugi od pędzla ale zacieki roztrarte Abteilung 502. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Robi gąsienice transportowe - Panther II - to te same gąsienice co w Tigerze transportowe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Jaki program do zamieszczania zdjęć polecacie ? fotosik i photobucket kicha!. Te zdjęcia sa duże i wyraźne, ale nie wiem jak je zamieścić. Fotosik oferuje miniaturki i 500 pixeli, linki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panzer4 Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Co masz do photobucketa? Wszystkie zdjęcia, które wrzucam mam tam zmagazynowane. Nigdy mi się nie wysypał w ciągu kilku lat jak go używam, zdjęcia można ładować bardzo duże, jest wygodny w użyciu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 11, 2010 Author Share Posted March 11, 2010 Poniżej zdjęcia w pełnym rozmiarze. Jeszcze z moich przeróbek - z green stuffu poprawiłem spawy - może nieco za duże, ale mnie się podoba. Tamiya miała bardzo delikatne, albo wcale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dweler Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 model pozytywny, bardzo fajnie wyszlo to kamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cesarz Posted March 12, 2010 Share Posted March 12, 2010 Archaiczny model Tamiya (wypraski z 1997 roku) No, nie przesadzaj z tą archaicznością, model nie jest znowu taki stary i taki kiepski, owszem wymaga kilku poprawek i waloryzacji jednak moim zdaniem prezentuje dość wysoki poziom wykonania. Jeśli chodzi o wykonanie i malowanie to muszę przyznać, że mi się podoba, bardzo ładny model wykonałeś chociaż brakuje kilku detali w stosunku do oryginału. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted March 15, 2010 Author Share Posted March 15, 2010 Niektóre detale, jak siatki na wentylatory, czy narzędzia, liny - zdjęte celowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
author21 Posted May 27, 2010 Author Share Posted May 27, 2010 autor21, przepraszam, ale mógłbyś sobie darować takie galerie.Przez takie zdjęcia nie widać że Humbrolami osiągnąłeś wszystko Chociaż na zdjęciu tyłu czołgu widać jak zwykle smugi od pędzla. Pzdr Te smugi, to celowe zacieki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts