author21 Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Archaiczny model Tamiya (wypraski z 1997 roku) + gąsienice Dragon +drobiazgi z dragona. Model wypędzlowany humbrol + wasch Abteilung 502. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 Dragon robi gąsienice transportowe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 10 Marca 2010 Share Napisano 10 Marca 2010 autor21, przepraszam, ale mógłbyś sobie darować takie galerie. Przez takie zdjęcia nie widać że Humbrolami osiągnąłeś wszystko Chociaż na zdjęciu tyłu czołgu widać jak zwykle smugi od pędzla. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 to nie są smugi od pędzla ale zacieki roztrarte Abteilung 502. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Robi gąsienice transportowe - Panther II - to te same gąsienice co w Tigerze transportowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Jaki program do zamieszczania zdjęć polecacie ? fotosik i photobucket kicha!. Te zdjęcia sa duże i wyraźne, ale nie wiem jak je zamieścić. Fotosik oferuje miniaturki i 500 pixeli, linki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 11 Marca 2010 Share Napisano 11 Marca 2010 Co masz do photobucketa? Wszystkie zdjęcia, które wrzucam mam tam zmagazynowane. Nigdy mi się nie wysypał w ciągu kilku lat jak go używam, zdjęcia można ładować bardzo duże, jest wygodny w użyciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 11 Marca 2010 Autor Share Napisano 11 Marca 2010 Poniżej zdjęcia w pełnym rozmiarze. Jeszcze z moich przeróbek - z green stuffu poprawiłem spawy - może nieco za duże, ale mnie się podoba. Tamiya miała bardzo delikatne, albo wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 model pozytywny, bardzo fajnie wyszlo to kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 12 Marca 2010 Share Napisano 12 Marca 2010 Archaiczny model Tamiya (wypraski z 1997 roku) No, nie przesadzaj z tą archaicznością, model nie jest znowu taki stary i taki kiepski, owszem wymaga kilku poprawek i waloryzacji jednak moim zdaniem prezentuje dość wysoki poziom wykonania. Jeśli chodzi o wykonanie i malowanie to muszę przyznać, że mi się podoba, bardzo ładny model wykonałeś chociaż brakuje kilku detali w stosunku do oryginału. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 15 Marca 2010 Autor Share Napisano 15 Marca 2010 Niektóre detale, jak siatki na wentylatory, czy narzędzia, liny - zdjęte celowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 27 Maja 2010 Autor Share Napisano 27 Maja 2010 autor21, przepraszam, ale mógłbyś sobie darować takie galerie.Przez takie zdjęcia nie widać że Humbrolami osiągnąłeś wszystko Chociaż na zdjęciu tyłu czołgu widać jak zwykle smugi od pędzla. Pzdr Te smugi, to celowe zacieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi