Ł.Sosnowski Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam. Model oficjalnie został ukończony. Z efektu jestem średnio zadowolony, ale może następny model będzie lepszy Warsztat: http://modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=41403&start=0 I fotki: Zapraszam do komentowania Tylko nie bijcie za mocno Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Aj tam jak zwykle przeżywasz, ładny jest, jak każda (prawie) radziecka ciężarówka. Jedyne co rzuca się w oczy to poprzeczka na bocznych szybach, mogłeś ją pomalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Focus Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Witam! Podoba mi się bardzo. Plandeka czy co to ma być na pace super. - minusy brak wycieraczek i szkoda, że zastosowałeś pancerne szyby z zestawu. Mam zrobionego URALA z wyrzutnią GRAD ale już od dłuższego czasu czaję sie na tego z skrzynia ładunkową. Twój wygląda przepysznie, klimatycznie " Ruskie w afganistanie " Pozdrawiam i gratuluję pięknego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Fajny fajny Tylko powinieneś dorobić słupki na przednich szybach i w drzwiach, bo są tylko miejsca na nie i trochę dziwnie to wyglada. Wycieraczki też są jeszcze do nadrobienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 21 Marca 2010 Share Napisano 21 Marca 2010 Mnie, podobnie jak kolegom model się bardzo podoba Jedynie co bym poprawił to obicia - moim zdaniem za bardzo się odcinają od reszty (wręcz biją po oczach) dlatego przygasiłbym je jakimś filtrem, zaznaczam, że to tylko moje subiektywne odczucie a takie elementy jak weathering są oczywiście kwestią gustu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 mnie rowniez,fajny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Łukasz gratuluję dobrnięcia do końca oraz naprawdę ładnego efektu końcowego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Marca 2010 Share Napisano 22 Marca 2010 Bardzo fajny modelik, w szczególności podobają mi się obicia. może mógłbyś siś podzielić, jak robisz obicia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 23 Marca 2010 Autor Share Napisano 23 Marca 2010 Dzięki Obicia robiłem za pomocą gąbki. Bierzesz farbę którą chcesz namalować obicia, maczasz w niej kawałek gąbki i dotykasz nią modelu. Efekt na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 29 Marca 2010 Share Napisano 29 Marca 2010 Łukaszu jesteś WIELKI !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi