crustian Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 warsztat tutaj: CONVAIR RB-36H PEACEMAKER niestety nie skończony,zabrakło doby by dokończyć do stanu idealnego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 No, ale jednak się udało Olbrzym trafił do galerii i cieszy oko. Niestety nie mogę się merytorycznie wypowiedzieć na jego temat, bo nie znam go zbyt dobrze, ale zrobił na mnie całkiem pozytywne wrażenie. Trochę tylko nie podobają mi się te okopcenia, powinny być mniej smugowate. Poza tym jest całkiem fajnie Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marti_nez Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 Gratuluję skończenia tego giganta . Okopcenia można by jeszcze dopieścić, ale to nie psuje tak bardzo efektu końcowego. A tak z ciekawości zapytam, co wsadziłeś do komory bombowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 4 Kwietnia 2010 Share Napisano 4 Kwietnia 2010 extra bardzo ładnie wyszedł biorąc pod uwagę podróż przez całą Europę (pierwsze B36 które europkę przeleciało w autobusie ) to jest xtra co do okopceń to faktycznie mają akie być oglądałem film o tym potworku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mac eyka Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 Jejciu tyle śmigiełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 cudo, tylko troche za czysty wiem, czepiam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hosemi Napisano 4 Października 2010 Share Napisano 4 Października 2010 A w tle Phantom - najpiękniejsza maszyna wszechczasów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. Klasa Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Przejrzałem cały warsztat. Model i wykonanie imponujące. Szkoda , że twoje filmy już są niemożliwe do obejrzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tytus Napisano 2 Października 2013 Share Napisano 2 Października 2013 Jejciu tyle śmigiełek. I wszystkie się pewnie kręcą, więc jako Prezes, musisz uhonorować model dyplomem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 3 Października 2013 Autor Share Napisano 3 Października 2013 Dyplom? kcem bo śmigła siem krencom. co do filmików poszukam żeby naprawić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sfjontkofski Napisano 19 Sierpnia 2016 Share Napisano 19 Sierpnia 2016 Zdjęcia się popsuły :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 27 Listopada 2018 Autor Share Napisano 27 Listopada 2018 nie było mnie tu kilka lat może coś naprawię...model już nie istnieje...może czas na ponowny raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi