Maxek Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Model zrobiony z zestawu Hasegawy F-4J. Usunąłem wzmocnienia na skrzydłach i dałem wąskie koła. Do tego dołożyłem: - bezszwowe wloty powietrza z Cutting Edge, - kokpit Airesa, - dysze Airesa, - bomby - własny odlew żywiczny, - kalkomanie Eagle Strike Resztę widać na zdjęciach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek C Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Piękna maszyna , podoba mi się wykonanie , bardzo atrakcyjne i kolorowe malowanie oraz profesjonalnie zrobione fotki . Nabrałem ochoty na wykonanie F-4. Pozdrawiam Jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEM Posted April 14, 2010 Share Posted April 14, 2010 Witam. Właśnie miałem wstawiać do galerii swojego Phantoma. A tu patrzę i mówię sobie hola hola bo nas wyklną. Namnożyło nam się F-4, ale to dobrze bo to chyba najładniejsza rura z tego okresu. Twój model z daleka prezentuje się bardzo pozytywnie. Szkoda że nie zamieściłeś kilku zbliżeń. Można by wtedy ocenić np. linie podziału. nity , jak leżą kalki ,jak wyszedł kokpit. Generalnie model sprawia bardzo pozytywne wrażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Model Piękny, malowanie przyjemne, detale efektowne. Ogólnie bardzo udana maszyna. Jedyne co może trochę psuje cały efekt, to oszklenie (szczególnie otwarte owiewki), które wygląda jakby zaszło mgłą, bądź się zakurzyło... Czy tak jest w rzeczywistości czy też jest to tylko złudzenie widoczne na zdjęciach? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba_The_Eye Posted April 15, 2010 Share Posted April 15, 2010 Kolejna "zjawa"-tak trzymać. Bardzo elegancka, zwłaszcza, że w kolorach NAVY! Up the Phantoms!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
smialus Posted April 17, 2010 Share Posted April 17, 2010 Kawał dobrej roboty. Ale daj więcej zdjęć Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts