skala72 Napisano 22 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Zapowiadane modele konwersji do Strykerów w sprzedaży pojawią się w połowie września, ceny wkrótce; - MT 72149 - M1134 Stryker ATGM (konw. Academy) - MT 72150 - M1127 RV/ M1131 FSV (konw. Academy) - MT 72151 - M1129 Stryker MC (konw. Academy) - MT 72152 - M1130 Stryker CV (konw. Academy) - MT 72153 - M1135 Stryker NBC RV (konw. Academy) Jest już nowy niższy cennik, a tym samym zamówienia on-line i na Allegro są tańsze, i na dodatek udzielany jest rabat 5% (szczegóły na stronie) Nowe ceny: - MT 72008 - 4TP - cena st. 68,00 zł / nowa: 65,50 zł - MT 72147 - M1133 Stryker MEV (konw.) - cena st. 64,00 zł / nowa: 62,50 zł - MT 72148 - M1128 Stryker MGS (konw.) - cena st. 68,00 zł / nowa: 65,50 zł - MT 72356 - Panther II - cena st. 109,50 zł / nowa 105,50 zł Cennik pojawi się na stronie na przełomie tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Jest już dostępny do pobrania aktualny cennik detaliczny modeli i konwersji żywicznych firmy Modell Trans. Cennik można pobrać ze strony z działu Cennik (znajduje się tam również informacja jak można zamawiać) lub bezpośrednio: cennik detaliczny (.pdf 112 KB). Dla przypomnienia, modele są już w nowych cenach na Allegro (+rabat 5%), a przy zamówieniach on-line składanych do 27.08 br. udzielany jest również rabat w wys.5%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Sierpnia 2010 Share Napisano 24 Sierpnia 2010 Adamie mam pytanie: czy firma Modell Trans nie planuje modeli ( oczywiście tego typu a nie setek tygrysów i ich modyfikacji) wyłącznie plastikowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 24 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 24 Sierpnia 2010 O ile dobrze zrozumiałem pytanie, to na chwilę obecną nie słyszałem, aby były planowane modele plastikowe. A czy jest jakiś problem z modelami żywicznymi? Pojawią się za to unikatowe modele - na rynku modelarskim, pojazdów i czołgów z I WŚ: St.Chamond seria 1. (!!!) oraz wiele konwersji do modeli współczesnych i z okr. II WŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 A ja proponuję namówić chłopaków z MT na konwersję do 7TP na 9TP ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Może nie tyle konwersje co sam cały model. Sprzedaż powinna być bardzo dobra, wreszcie byłby jakiś porządny 7TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 31 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 31 Sierpnia 2010 Wasze życzenie zostało przekazane dalej. Co do Polskiej Broni Pancernej z okresu II RP, to MT ma już kilka modeli, np. MT 72003 - Wz.29 URSUS - 54,50 zł MT 72008 - Pz.Inz- 140 (4TP) - 65,50 zł MT 72009 - TK-3 - 32,50 zł MT 72021 - TK-3 na lawecie transportowej URSUS AT-1 - 69,00 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 A do konca roku 2CP z Boforsem (tylko nie poganiac) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 1 Września 2010 Share Napisano 1 Września 2010 Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Września 2010 Autor Share Napisano 4 Września 2010 Prezentacja sklejonych już modeli z żywicy firmy Modell Trans w skali 1/72. Mam nadzieję, że pojawi się ich więcej w działach Galeria i Warsztat zamieszczone już przez samego autora i innych modelarzy. VK.1602 Leopard (nr.kat.: MT 72353) --------------------------------- Jagdpanzer E-10 - seria Panzerwaffe '46 (nr.kat.: MT72355) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 pioter to już masz jak w banku zamówienie na co najmniej dwa C2P ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 Ja biorę też!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Fajnie, dzieki chodza mi po glowie dwie wersje: - z Boforsem - z przyczepa amunicyjna A bo to takie male, ledwo widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 A jak tam tanki z WW I?I zapowiadane gąski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 pioter obydwie wersje a nie albo albo. Innego wyboru nie masz A wtedy biorę po dwa z 40-ką i przyczepką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 St.Chamond'a pierwsze odlewy juz sa. Trzeba jeszcze posklejac do instrukcji. Jakos nie umie sie za to zabrac Gaski, prawde muwiac juz byly. Pierwsze 10 odlewow poszlo do kosza. Sam nie wiem jakim cudem wyszly za szerokie Nowe poszly do odlewnika (juz dosyc dawno) ale akurat moj Holender zrobil sobie 3 tygodnie urlopu. Moze w tym tygodniu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 No to czekam ...na ceny również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 6 Września 2010 Autor Share Napisano 6 Września 2010 Fajnie, dziekichodza mi po glowie dwie wersje: - z Boforsem - z przyczepa amunicyjna A bo to takie male, ledwo widac No to na co czekasz, będą dwie wersje. St.Chamond jest ok, dawaj go, ja sam nie mogę się już go doczekać. Pytanie o ten model będę również tobie wysyłał, skrzynka pełna, chcesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 A Boforsa można będzie też luzem kupić? Bo ja bym sobie może też go podpiął do Bedforda np. Figurki, figurki, figurki... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArmiA Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Ale do Bedforda to trochę przeróbek cię czeka. Polska wersja ma m.in. inne koła i celowniki plus trochę dupereli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 10 Września 2010 Share Napisano 10 Września 2010 Bedzie chyba tylko wersja polska uzywana w Holandii i na Wegrzerch. ale süpokojnie, bez orgazmu !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 11 Września 2010 Share Napisano 11 Września 2010 Piotr parę dni temu posłałem Ci wiadomość na priv... Doczekam się odpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Ładnie, ładnie. Coraz bardziej mi się to podoba, wreszcie porządne modele polskiego sprzętu (?!). Ciekawe tylko skąd macie wymiary przyczepy amunicyjnej albo dokładne wymiarty ciągnika ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Fajnie, dzieki chodza mi po glowie dwie wersje: - z Boforsem - z przyczepa amunicyjna A bo to takie male, ledwo widac Też bym go pomacał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 13 Września 2010 Share Napisano 13 Września 2010 Jendrass1 wyczytalem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi