Artur Wałachowski Napisano 26 Lutego 2006 Share Napisano 26 Lutego 2006 (edytowane) ... Edytowane 18 Września 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 27 Lutego 2006 Share Napisano 27 Lutego 2006 ładny modelik, rozjasnij fotki troszeczke. Ale model mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DeX Napisano 2 Kwietnia 2006 Share Napisano 2 Kwietnia 2006 Model jest przepiękny Zresztą byłem na Twojej stronce Arturze i wszystkie tam modele są poprostu PIĘKNE Czekam na jeszcze więcej modeli i jeszcze więcej fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 9 Kwietnia 2006 Share Napisano 9 Kwietnia 2006 ozesz kurdesz ................. kotek jest piekny jednym slowem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lis666 Napisano 17 Kwietnia 2006 Share Napisano 17 Kwietnia 2006 no dobry aerograw czy pedzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj Wawer Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 co ja powiem . Hmmm jeżeli mnie oczy nie mylą to jest to Panzer grau . W takim razie odraz poleca : zasobnik na wieże , osłony na rury wydechowe błotniki wyrzutnie min i dodatkowe filtry powietrza . A co do modelu to ładnie cieniowanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Czesc, zdradzisz jak robiles dziury po kulach w blotniku? P.S. Wielki szacun za Full Metal Jacket! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Dzięki za opinię-jeśli chodzi o sam model to Italerii i zdaję sobie sprawe żę do końca nie jest to właściwa wersja ,ale co tam obecnie mam Initiala Dragona to sobie właściwego zrobię.Dziurki w błotnikach robiłem dwoma wiertłami-najpierw o mniejszej średnicy-wykonałem otwór,następnie o wiekszej średnicy-delikatne rozwiercenie,mające imitować załamanie blachy,pozdrawiam,Artur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Patison Napisano 27 Kwietnia 2006 Share Napisano 27 Kwietnia 2006 Cool, trzeba by sobie wreszcie zafundowac reczna wiertarke z Excela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 27 Kwietnia 2006 Autor Share Napisano 27 Kwietnia 2006 eee...nie, ja robiłem otwory ręcznie-bez wiertarki,ale zastanawiam się nad kupnem małej wiertarki,chociażby po to żeby robić fakturę pancerza za pomocą frezów dentystycznych,widziałem u znajomego efekty-wychodzi super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna Napisano 10 Maja 2006 Share Napisano 10 Maja 2006 wszystko ladnie, tylko ta gora troche jakby za jasna, ale to tylko moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Ale piękny, aż łezka w oku miga jak się widzi Takie piękno,jest Pan mistrzem aerografu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 No normalnie super model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Klasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur Wałachowski Napisano 1 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2008 O Boże ! odgrzany kotlet po ponad dwóch latach,ale mimo wszystko dziękuję za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 1 Sierpnia 2008 Share Napisano 1 Sierpnia 2008 Ale bajer ... bombowy model! Szacuneczek dla Pana Prezesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 2 Sierpnia 2008 Share Napisano 2 Sierpnia 2008 kotlet co prawda stary ALE JAKI SMACZNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi