dr.Watson Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Witam, oto mój model Teciaka. Proszę o konstruktywną krytykę jest to mój 3 model w życiu. malowany aerografem, farbami olejnymi, gąski wymieniłem z gumowych na ogniwka, pomalowałem je farbą akrylową. Model składało się koszmarnie, nic do siebie nie pasowało. Cała masa szlifowania i szpachlowania. Brudzenia to suchy pigment z wodą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Trochę się świeci. Zdjęcia ogólnie też są średnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Zapomniałem dodać, że foty robiłem telefonem. a model jest w 100% matowy, świeci się od słońca padało prosto na niego. Może się także wydawać że ma srebrne obicia, ale to przez oświetlenie. Nie ma żadnych srebrnych, otarć czy też obić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Więc popracuj nad zdjęciami; rozproszone światło, jednolite tło i lepszy aparat, a twój model zyska zupełnie nowy forumowy wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Ok, popracuję. A tak poza tym to może się ktoś wypowiedzieć o modelu, a nie jakości zdjęć itp... było by fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Cześć! Model zrobiony jak na moje oko dobrze,w całość ładnie się prezentuje, zamknij właz kierowcy widać duża szparę w wannie kadłuba. Pojazd wygląda jakby jakiś czas temu wjechał czy tez został wyciągnięty z głębokiego błota czy tez bajora i już zdążył wyschnąć. O.k.! Jeżeli jest sprawny jeżdżący to z elementów ruchomych cześć tego błota powinna odpaść ,wykruszyć się t.j. koła i gąski. Nie wiem jakimi pociskami strzelano w czołg ale te ślady według mnie psuja trochę efekt są za duże!!! Zapuść siatkę na górnym tylnym pancerzu czarnym bo ten brąz tam nie pasuje!!! Ładnie zdezelowane przednie i tylne błotniki!! Wiem ze następnym razem więcej wyciśniesz z modelu!!! Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Dziękuję za radę, tak zrobię, niestety pigmentu już nie usunę, bo zabezpieczyłem lakierem. Ale te tylne siatki, zapuszczę czarnym. Dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 28 Kwietnia 2010 Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Faktura wieży przesadzona, ale generalnie nieźle się prezentuje :] Gąski Bilka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 28 Kwietnia 2010 Autor Share Napisano 28 Kwietnia 2010 Szczerze mówiąc, zapomniałem gąski jakiej firmy, ale były to jedyne jakie miał sklep martola.pl. o sorka, już znalazłem, faktycznie gąski od Bilka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafik1213 Napisano 29 Kwietnia 2010 Share Napisano 29 Kwietnia 2010 Nie podoba mi się łuszczący tył wierzy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Witam, zmieniłem błotko by było bardziej fakturowate pigment+piasek dla szynszyli+wikol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 2 Maja 2010 Autor Share Napisano 2 Maja 2010 Poprawiłem błoto po raz trzeci. na fotach jakie zamieściłem błoto zbyt równo leży, wygląda jak by w bagnie równiutko leżał. Tak więc zmieniłem to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 29 Maja 2010 Autor Share Napisano 29 Maja 2010 Kilka ciekawych przeróbek fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakub97 Napisano 12 Lutego 2012 Share Napisano 12 Lutego 2012 Brawo mam takiego samego i brata t-34 76 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrix94 Napisano 14 Lutego 2012 Share Napisano 14 Lutego 2012 Nie wiem czy nie przesadziłeś z tym błotem trochę :( Moim zdaniem lepiej wyglądało przed upaćkaniem. Może popracuj jeszcze nad tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 15 Lutego 2012 Share Napisano 15 Lutego 2012 Dobrze by mu zrobiła belka do wyciągania z błota i okopcenia przy wydechach - W-2 kopciły solidnie, kto widział sprawnego T-34 na żywo ten kojarzy "zapach niedopalonego oleju napędowego o poranku". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi