crustian Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qalimar Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Starożytny model. Można było go kupić już w połowie lat 70-ch ubiegłego wieku. Kolor tworzywa jest tylko inny. Aha, na owe czasy był rarytasem, kosztował całe 12 złotych.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rafik1213 Posted April 30, 2010 Share Posted April 30, 2010 Te zdjęcia mnie denerwują wchodzą godzone a mam neo 2 mb a jeszcze gorze jest na bezprzewodowym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crustian Posted May 1, 2010 Author Share Posted May 1, 2010 Te zdjęcia mnie denerwują wchodzą godzone a mam neo 2 mb a jeszcze gorze jest na bezprzewodowym no to cie NEO nabija w butelkę sprawdź jaką masz prędkość rzeczywistą a nie nominalną Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mac eyka Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Właśnie zrobiłem test na www.speedtest.pl Download 1678 kbps, upload 559 kbps Pierwsza twoja fotka ładowała się się prawię minutę. Żeby zobaczyć wszystkie trzeba zatem 7 - 8 min. Moim zdaniem sporo. Ponawiam do ciebie prośbę, zanim pokażesz zmniejszaj fotki. Po pewnym czasie po prostu ludzie przestaną zwracać uwagę na twoje wypowiedzi bo nie będzie im się chciało czekać na załadowanie się fotek, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moses Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 True True. Mając 3MB net cholera mnie strzela ;) I jakiś opisik by się przydał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiemlicz Posted May 1, 2010 Share Posted May 1, 2010 Te zdjęcia mnie denerwują wchodzą godzone a mam neo 2 mb a jeszcze gorze jest na bezprzewodowym no to cie NEO nabija w butelkę sprawdź jaką masz prędkość rzeczywistą a nie nominalną A to, przepraszam, jest " in-box", czy test szybkości łącza Fotki mają po 3,5 mega, a trudno na nich dostrzec szczegóły bo są zaszumione. Robiąc inboxa warto się trochę postarać, zrobić kilka zdjęć detali, wysilić się na parę słów komentarza. Wtedy można sobie wyrobić opinię o przedstawianym zestawie. Crustian, nie odbieraj tego jako pretensji tylko delikatną sugestię. Pozdr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ludlego.mil Posted May 15, 2010 Share Posted May 15, 2010 jaka porażka niebieski a NA stronie plastyka pisze ,ze to nowość Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts