RH Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Może koledzy pomyślą ze na starość zbzikowałem i zacząłem kleic jakies dziwadla .Nic mylnego ,po prostu w ramach kleżeńsko -sąsiedzkiej przyslugi postanowilem cos takiego skleic .Nie było to łatwe bo raczej unikam "lilipuciej skali"(1:72) juz nie ten wzrok .Ale krakowska upartość powiedziala nie ... żąden mały kurduplowaty model nie złamie mego ducha walki:) .Zacisnąłem zęby i przystąpiłem do pracy nad czterema modelami na raz ,aby mieć je jak najszybciej z głowy i powrócić do modelu F-105(patrz poprzednie posty) A co wyszlo to jest do obejrzenia. MODELE 1:72 HUMA MODEL I REVELL Aby było wiadomo jaki model jest na zdjeciach odpowiedni je podpisałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plastikk Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Wunderwaffe...i wunder wykonanie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaszub Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 ciekawe modele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 Bardzo ciekawy kształt tego Arado. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z istnienia takiego projektu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted May 10, 2010 Author Share Posted May 10, 2010 Ciekawe w tym wszystkim jest to że projekty niemiaszków potem urzeczywistnialy sie . Jak duże podobieństwo np.Messera do ruskiego Jaka 23 lub w projekcie DFS; skrzydła mozna było spotkać w Migu 15/Lim 6 ,nawet kształt kadłuba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
viaroos Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 W sumie po co wyważać otwarte drzwi ;). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Twombly Posted May 10, 2010 Share Posted May 10, 2010 kurcze fajne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Bardzo fajne modeliki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted May 11, 2010 Share Posted May 11, 2010 Krakowska Wytwórnia Płatowców RH&RH działa pełną parą, a przedłużająca się przerwa po ostatniej galerii, nie była, jak się okazuje oznaką niemocy twórczej, tylko ciszą przed burzą. Piękne modele, gratuluję! Pozdrawiam Jarek PS. Na ryby chodził będziesz teraz z Arado? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falda1978 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falda1978 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek C Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Modele w Twoim wykonaniu są zawsze czysto i profesjonalnie wykonane , ale zastanawia mnie dlaczego pokazujesz je zawsze w tak małych formatach ledwie widzialnych zdjęć , na których właściwie nic nie można dostrzec . Pozdrawiam jarek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Jak dla mnie to są prostackie modele i raczej łatwo sklejalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Modele w Twoim wykonaniu są zawsze czysto i profesjonalnie wykonane , ale zastanawia mnie dlaczego pokazujesz je zawsze w tak małych formatach ledwie widzialnych zdjęć , na których właściwie nic nie można dostrzec . Pozdrawiam jarek Jak sama nazwa wskazuje jest to galeria .Myśle że szczegoly i takie sobie inne dyrdymaly raczej powinny być w dziale warsztatowym.A tu pokazuje ogolny widok modelu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts