RH Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Może koledzy pomyślą ze na starość zbzikowałem i zacząłem kleic jakies dziwadla .Nic mylnego ,po prostu w ramach kleżeńsko -sąsiedzkiej przyslugi postanowilem cos takiego skleic .Nie było to łatwe bo raczej unikam "lilipuciej skali"(1:72) juz nie ten wzrok .Ale krakowska upartość powiedziala nie ... żąden mały kurduplowaty model nie złamie mego ducha walki:) .Zacisnąłem zęby i przystąpiłem do pracy nad czterema modelami na raz ,aby mieć je jak najszybciej z głowy i powrócić do modelu F-105(patrz poprzednie posty) A co wyszlo to jest do obejrzenia. MODELE 1:72 HUMA MODEL I REVELL Aby było wiadomo jaki model jest na zdjeciach odpowiedni je podpisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Wunderwaffe...i wunder wykonanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszub Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 ciekawe modele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 Bardzo ciekawy kształt tego Arado. Nawet nie zdawałem sobie sprawy z istnienia takiego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 10 Maja 2010 Autor Share Napisano 10 Maja 2010 Ciekawe w tym wszystkim jest to że projekty niemiaszków potem urzeczywistnialy sie . Jak duże podobieństwo np.Messera do ruskiego Jaka 23 lub w projekcie DFS; skrzydła mozna było spotkać w Migu 15/Lim 6 ,nawet kształt kadłuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 W sumie po co wyważać otwarte drzwi ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twombly Napisano 10 Maja 2010 Share Napisano 10 Maja 2010 kurcze fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Bardzo fajne modeliki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 11 Maja 2010 Share Napisano 11 Maja 2010 Krakowska Wytwórnia Płatowców RH&RH działa pełną parą, a przedłużająca się przerwa po ostatniej galerii, nie była, jak się okazuje oznaką niemocy twórczej, tylko ciszą przed burzą. Piękne modele, gratuluję! Pozdrawiam Jarek PS. Na ryby chodził będziesz teraz z Arado? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falda1978 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek C Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Modele w Twoim wykonaniu są zawsze czysto i profesjonalnie wykonane , ale zastanawia mnie dlaczego pokazujesz je zawsze w tak małych formatach ledwie widzialnych zdjęć , na których właściwie nic nie można dostrzec . Pozdrawiam jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Zamierzam kupić modele tej firmy.Pasjonuję się niemieckim lotnictwem i chciałbym wiedzieć jak się je sklejało.Modele ekstra. Jak dla mnie to są prostackie modele i raczej łatwo sklejalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Modele w Twoim wykonaniu są zawsze czysto i profesjonalnie wykonane , ale zastanawia mnie dlaczego pokazujesz je zawsze w tak małych formatach ledwie widzialnych zdjęć , na których właściwie nic nie można dostrzec . Pozdrawiam jarek Jak sama nazwa wskazuje jest to galeria .Myśle że szczegoly i takie sobie inne dyrdymaly raczej powinny być w dziale warsztatowym.A tu pokazuje ogolny widok modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi