Truckerek93 Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 Aha, no to trudno, będzie taki. Bo chodziło mi czy jest widlasty i rzędowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 27 Lutego 2009 Share Napisano 27 Lutego 2009 W każdej Magnum - AE, Integral i E-Tech Italeri daje V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Hmm, nie wiem co to za bardzo, jest, więc dam tutaj Jest do DAF 95XF Space Cab, co mnie zdziwiło nie jest to 105. DAF 95XF Idzie to wytłumaczyć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Revell robił taki model już dawno temu Gdzie macie zdjęcia akcesoriów? Ja widzę same jakieś badziewne zdjęcia z google... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Ja go pierwszy raz widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Może dlatego, że Revell jest mało spotykany w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Może, a właśnie dawno to wyszło, bo nie mogę znaleźć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 3 Marca 2009 Share Napisano 3 Marca 2009 Bodajże wtedy co FH16, takie czerwone z kalkami z czachami itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Wygląda na to, że reedycje ruszyły: KLIK KLIK Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 7 Marca 2009 Autor Share Napisano 7 Marca 2009 Wygląda na to, że reedycje ruszyły: Możliwe że Scania jest reedycją, trzy tygodnie temu też była na stanie w tym sklepie, no ale ma wczorajszą date dodania. Natomiast Volvo w sklepie leży od 2006r. to wątpię aby to była reedycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Ale to Volvo ma to takie nowsze opakowanie ,więc możliwe że jednka reedycja wyszła Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Tyle na to czekałem Hehe może zamiast Efki dali FH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Marca 2009 Share Napisano 7 Marca 2009 Wygląda na to, że reedycje ruszyły: Możliwe że Scania jest reedycją, trzy tygodnie temu też była na stanie w tym sklepie, no ale ma wczorajszą date dodania. Natomiast Volvo w sklepie leży od 2006r. to wątpię aby to była reedycja Scanii wcześniej nie widziałem. Fakt, Volvo było, ale w starym opakowaniu. To opakowanie sugeruje, że jednak to reedycja. Pozdrowienia. PS. Cholewcia, wystarczyło przeczytać: Current re-edition of an ITALERI classic with a detailiertem chassis, engine copy and rubber tire I wszystko jasne - to Volvo jest reedycją. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Witam U Pana Hobbysty jest już 105-ka z Revella: http://www.hobbysta.pl/ciagnik-daf-xf-105-space-cab-p-11531.html PS.Modele coś w góre poszły Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 9 Marca 2009 Share Napisano 9 Marca 2009 Ojro, ojro też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 12 Marca 2009 Share Napisano 12 Marca 2009 NOWOŚCI FUJIMI KWIECIEŃ 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 http://www.hobbyta.sklep.pl/ Spójrzcie no tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 I cena całkiem przystępna Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 No teraz tylko czekać te 2 tygodnie i dokonać zakupu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 No tak, scania no jest mi nawet potrzebna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Ładna jest, zwłaszcza jak zrobi się ją tak jak Italeri proponuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Dokładnie - szara ramka i żółciutka kabinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Na Allegro pojawił się już Kenworth W-900 z Revella Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 no pojawił sie, ale jaka cena heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Marca 2009 Share Napisano 15 Marca 2009 Na hobbyscie tez jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi