tornado Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Nowości Italeri na ten rok: i wznowienia: Edited February 4, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@iler Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Na szarym pasku na dole pod obrazkiem jest napisana cena i data wydania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
star200 Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 niby data jest obok ceny napisana ale podejżewam że mogą mieć chwile poślizgu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@iler Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele? Na szarym pasku na dole pod obrazkiem jest napisana cena i data wydania. No tak nie zauważyłem. Dzięki wielkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 4, 2007 Author Share Posted February 4, 2007 Revel też wypuszcza coś dla strażaków: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
R+ Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ooooo Stralis i wanna. Aż z niedowierzeniem na to patrze. Ale Scania w wersji pomocy drogowej miała wyjść już w końcówce zeszłego roku a tu ani widu ani słychu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Wanna wymiata kuczee....:D Ale DAF 105 XF!! Nareszcie coś na czasie kurna.... Będzie co kleić, ale dopiero w nowym roku szkolnym Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paffko Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Ja najbardziej uhahany jestem na tee dwa strażackie i na wreckera :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gizmo1986 Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 ooo Iveco stralis, w wojskowym malowaniua jak znalazl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 5, 2007 Author Share Posted February 5, 2007 Ciekawe tylko czy Stralis i wanna ukażą sie w tym roku Scania Wrecker miała ukazać się w zeszłym roku, a teraz jest zapowiedziana na luty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiroManiaK Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 Nie no powalili mnie tymi truckami ... już dziś zaczynam zbierać kase na nowości ) Mam nadzieje, że szybko do nas dotrą pomimo tego co tam wypisują..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted February 6, 2007 Share Posted February 6, 2007 dzieki za przekazanie informacji tornado napewno kupię 3845 dumper trailer i 3844 iveco stralis ale czeba jeszcze poczekać na tą wanne i iveco bo moze wyjsc pod koniec roku no nie !!!!!!! pozdrawiam wojtek t Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 tornado co sądzisz o zestawie jak bym zrobił z revella peterbilda alasken hauler i tank trailer bo mnie to się bardzo podoba a jak ty to widzisz napiszesz mi jakoś w wypowiedzi w jednym zdaniu. A mam jeszcze pytanko mógłbyś mi podesłać fotke jak zrobisz peterbilda alasken + tank trailer ten zestaw doczepić i wysłać mi fotke zależy mi na tym bo chce ten zestaw zrobic. A niewiem jak by to wyglądało. jak możesz fotke to prosze cię dzięki z góry pozdrawiam !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek-astra Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 tez bardzo podoba mi mi sie patelnia (wanna) ładnie by wygladała z mercedesem sk ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 9, 2007 Author Share Posted February 9, 2007 tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka. Niestety danymi technicznymi nie dysponuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tr@iler Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 No Scania już jest na stronie producenta LINK: http://www.italeri.com/product.aspx?item=3838S Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcinw49 Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 A niewiecie czegoś o tej naczepie wywrotce? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Wywrotka pewnie wyjdzie dopiero na początku 2008 roku znając dobry humor Italerki :/ I tyle wiemy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 11, 2007 Author Share Posted February 11, 2007 Fotki gotowych modeli z targów w Norymberdze, a więc te raczaej powinne ukazać się w sprzedaży i mam nadzeję że o czasie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Praetorian Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Sam miałem pomysł, żeby zrobić black actrossa razem z naczepą. Ale przejdźmy do błędów: -Emblemat brzydko pomalowany -Szczelina między kabiną, a spojlerami.... ...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojtek Tul Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 no tornado wiesz już mam te dane tej scani długosc 24cm jest na stronie www.italeri.com pozdrowionka!!! a ty kupisz andrzej dumper trailer !!!!! bo ja napewno pozdrowionka a ty mozesz załatwić jakies zdjęcia tej naczepy dumper trailer i wystawić na tej stronie byłoby fajnie Wojtek bardzo proszę Cię abyś edytował posty, a nie pisał jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szesnastak Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Wojtek, nie pisz jeden post pod drugim, bo to nie ma sensu. Jeżeli chcesz coś dopisać to jest taka funkcja jak edycja posta (zmień/usuń post) i w razie, czego z tego korzystaj. I pisz raczej sensowne posty, a nie takie, w których nie wiadomo zbytnio, o co chodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jacek-astra Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 tak to jest jak sie dziecko dorwie do czegos... za przeproszeniem.. Moze bys był łaskaw choc pisac grzecznie z duzej litery pewne wyrazy.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts