Jump to content

Nowości Italeri, Revell itd.

tornado
 Share

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

A wie ktoś kiedy będą wydawane poszczególne modele?

Na szarym pasku na dole pod obrazkiem jest napisana cena i data wydania.

Ooooo Stralis i wanna. Aż z niedowierzeniem na to patrze. Ale Scania w wersji pomocy drogowej miała wyjść już w końcówce zeszłego roku a tu ani widu ani słychu.

Wanna wymiata kuczee....:D:D

Ale DAF 105 XF!! Nareszcie coś na czasie kurna.... Będzie co kleić, ale dopiero w nowym roku szkolnym

Ciekawe tylko czy Stralis i wanna ukażą sie w tym roku Scania Wrecker miała ukazać się w zeszłym roku, a teraz jest zapowiedziana na luty.

dzieki za przekazanie informacji tornado napewno kupię 3845 dumper trailer i 3844 iveco stralis ale czeba jeszcze poczekać na tą wanne i iveco bo moze wyjsc pod koniec roku no nie !!!!!!! pozdrawiam wojtek t

tornado co sądzisz o zestawie jak bym zrobił z revella peterbilda alasken hauler i tank trailer bo mnie to się bardzo podoba a jak ty to widzisz napiszesz mi jakoś w wypowiedzi w jednym zdaniu. A mam jeszcze pytanko mógłbyś mi podesłać fotke jak zrobisz peterbilda alasken + tank trailer ten zestaw doczepić i wysłać mi fotke zależy mi na tym bo chce ten zestaw zrobic. A niewiem jak by to wyglądało. jak możesz fotke to prosze cię dzięki z góry pozdrawiam !!!!

tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka.

tornado a wiesz jaka jest długosc tej scani 143r bo jestem bardzo ciekaw odpisz jak mozesz pozdrowionka.

Niestety danymi technicznymi nie dysponuję.

Sam miałem pomysł, żeby zrobić black actrossa razem z naczepą.

Ale przejdźmy do błędów:

-Emblemat brzydko pomalowany

-Szczelina między kabiną, a spojlerami....

......

no tornado wiesz już mam te dane tej scani długosc 24cm jest na stronie www.italeri.com pozdrowionka!!!

a ty kupisz andrzej dumper trailer !!!!! bo ja napewno pozdrowionka

a ty mozesz załatwić jakies zdjęcia tej naczepy dumper trailer i wystawić na tej stronie byłoby fajnie

Wojtek bardzo proszę Cię abyś edytował posty, a nie pisał jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu.

Wojtek, nie pisz jeden post pod drugim, bo to nie ma sensu.

Jeżeli chcesz coś dopisać to jest taka funkcja jak edycja posta (zmień/usuń post) i w razie, czego z tego korzystaj.

I pisz raczej sensowne posty, a nie takie, w których nie wiadomo zbytnio, o co chodzi.