Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Dzięki, tyle, że ja miałem na myśli tego co go niedawno pokazali, np. w Norymberdze

Napisano

Co do Turbostara to bardziej oczekuje F12 A możecie mi powiedzieć czemu ta Scania :

1716232.jpg

nie dotarła do Polski ? Czy ponoć była to reedycja dla jakiegoś holenderskiego sklepu ?

Pozdrawiam.

Napisano

O cie licho, szkoda ze tego u nas nie było. Kupił bym taką na wiele procent...

Napisano
Kupił bym taką na wiele procent

Wiadome Szkoda że nie dotarła

Pozdrawiam.

Napisano

Bo to "nygusy" są jak mówi mój kolega na tych z zachodu...

P.S nie jednie nikt do Holandi ...???

• 3 weeks later...
Napisano

U mnie od kilku dni już na magazynie:

IMG_8433.jpg

Drugi w drodze...

Ciekawostka na pudełku:

IMG_8432.jpg

Chyba jednak jest szansa na tego okularnika...

Pozdrowienia.

Napisano

Iveco faktycznie jest fajne. I te dwa kominy za kabiną Teraz jeszcze wanna by się przydała. Ciekawe czy pojawi się w czerwcu...

Napisano

No nie wiem Pożyjemy zobaczymy Może to "chwyt marketingowy" ?

Pozdrawiam.

Napisano
Ale dumper to juz poł roku jest w niemczech dostepny. Na jabbeke juz byly pokazane. tu tez jest dostepne

...

A świstak siedzi i zawije je w te...

Napisano
Ale dumper to juz poł roku jest w niemczech dostepny. Na jabbeke juz byly pokazane. tu tez jest dostepne

...

A świstak siedzi i zawije je w te...

No właśnie. Jakby ta wanna była dostępna, to by była na Ebay'u i na Allegro, a nawet w sklepach. A jej nie ma i chyba jeszcze tam nie było.

Pozostaje mieć nadzieję, że w tym miesiącu się pojawi...

Napisano

http://www.anticsonline.co.uk/618_1_2735241.html

http://www.wonderlandmodels.com/products/italeri-124-dumper-trailer/

A tutaj przypadkiem nie jest dostępna?

http://www.wonderlandmodels.com/models/plastic-models/italeri/1-24-truck-kits/

I wogóle tu są modele, których my jeszcze "nie znamy" m. in. Volvo o które tak niektórzy zabiegają, tylko właśnie nie wiem czy dostępne czy nie, bo nic nie zauważyłem żeby o niedostępności pisało, przy tych modelach.

Napisano

Jakby były dostępne, to by się pojawiały na zagranicznych forach modelarskich IN-BOXy, relacje a tak nie jest, więc po co gdybać jak i tak to nie jest prawdą .

Pozdrawiam

Napisano

Zapomnijcie na razie o wannie i skupcie się na tym:

VOLVO - KLIK

Tylko ciekawe, kiedy dotrze do Polski - do Drim'u przesyłki przychodzą końcem miesiąca...

Pozdrowienia.

Napisano

Najlepiej by było jakby Volvo dotarło do Polski razem z wanną... Wtedy wszyscy byliby zadowoleni. Ja czekam na wannę.

Napisano

Kurde ,trzeba iść we wakacje do pracy i zarobić parę groszy na eFkę

Pozdrawiam.