viaroos Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Szukam namiaru na monografie Fairey Swordfish. Poszukuje głownie schematów malowania. A może ktoś z forumowiczów popełnił swordfisha i ma jakies materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 7 Czerwca 2010 Share Napisano 7 Czerwca 2010 Poszukaj według tego. Może to coś pomoże. LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 7 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2010 hehe od godziny siedze i szukam w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Constructor Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 hehe od godziny siedze i szukam w ten sposób. Ja kiedyś jednej piosenki szukałem 8 lat i znalazłem... Byłeś w bibliotece? Sprawdź jakie prenumerują czsopisma - na pewno mają jakieś pisemka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HubertK Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 http://www.filestube.com/f/fairey+swordfish Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GEM Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 hehe od godziny siedze i szukam w ten sposób. Nie załamuj się, modelarstwo to szkoła cierpliwości i wytrwałości. Jaką wersję chcesz robić? Sprawdź PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 8 Czerwca 2010 Share Napisano 8 Czerwca 2010 Podaj mailka, coś Ci wyśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaroos Napisano 9 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2010 Dzięki wszystkim za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi