bogdan08 Napisano 15 Grudnia 2024 Share Napisano 15 Grudnia 2024 Dzięki za odpowiedź, będę próbował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 19 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 19 Grudnia 2024 Galeria: Muszkieterzy z Nuln. Strażnik miejski III, stronnik. Dziś na blogu DansE MacabrE mam dla Was zdjęcie Strażnika miejskiego służącego w szeregach kompanii Muszkieterzy z Nuln do Warheim FS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano 26 Grudnia 2024 Autor Share Napisano 26 Grudnia 2024 Galeria: Nomad Orc Raider od Kromlech. Dziś mam dla Was zdjęcia pomalowanego modelu Nomad Orc Raider od Kromlech, którego jakiś czas temu zrecenzowałem TUTAJ. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano Środa o 17:56 Autor Share Napisano Środa o 17:56 Galeria: Kult Pogromców z Karak Kadrin. Stronnik - Pogromca Trolli IV. Jako Pogromców Trolli użyłem metalowych, oldscholoowych modeli od GW. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi