M.A.V. Napisano Piątek o 08:55 Share Napisano Piątek o 08:55 mniam, mniam... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quidamcorvus Napisano Piątek o 09:01 Autor Share Napisano Piątek o 09:01 5 minut temu, M.A.V. napisał: mniam, mniam... Dobra pomidorowa! Chcesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Piątek o 17:37 Share Napisano Piątek o 17:37 (edytowane) 8 godzin temu, quidamcorvus napisał: Dobra pomidorowa! Chcesz? Mnie to bardziej wygląda na tzw. w niektórych kręgach - śmieciową Także ja podziękuję Edytowane Piątek o 17:38 przez Slawek_26869 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Piątek o 18:24 Share Napisano Piątek o 18:24 45 minut temu, Slawek_26869 napisał: Mnie to bardziej wygląda na tzw. w niektórych kręgach - śmieciową dokładnie - wrzucasz co jest pod ręką tzw eintopf 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano Piątek o 19:00 Share Napisano Piątek o 19:00 34 minuty temu, M.A.V. napisał: dokładnie - wrzucasz co jest pod ręką tzw eintopf Lub inaczej tak zwana "zupa na winie" - co się nawinie to do garka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi