TransTech Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Dziś dostałem scanie wiec zaczynam... Heh już opony zrobiłem. EDIT: silnik: Chyba zdjęcia są nie wyraźne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Witam, Też mam zamiar sklejać tą Scanie, więc będę się przypatrywał. Będziesz używał szpachli i papier ścierny? Silnik, aż się o to prosi. Masz już jakieś malowanie, czy z głowy? Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Malowanie z głowy, a po szpachel trzeba skoczyć do miasta a papierem to przeleciałem ale chyba na focie nie widać? Silnik będzie niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 29 Czerwca 2010 Share Napisano 29 Czerwca 2010 Słabo widać, ustaw w aparacie chociaż na "makro". Ale widzę, że szpachla i szlif by się jeszcze przydał. Bo linia przedziału jest widoczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 29 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2010 Kilka pomalowanych cześci. Skrzynia. Wiatrak od Wentylatora. A to nie wiem co to? EDIT: Rama i most. tutaj kabina już postawiona na ramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 Finisch ;) Komentować... ((To też nie Mod połączy z powyższym)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Krótka relacja,co do modelu to malowanie ładnie skomponowane tylko te czarne na tylnej ściance kabiny to maja być uszczelki czy co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Model OK. Ale daje link do myślenia viewtopic.php?t=5646&highlight=141 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Krótka relacja, zdjęcia trochę słabe ale model wydaje się być czysto sklejony. Wg mnie jest ładny i mi się podoba. truckman - właśnie dlatego boję się wystartować z moją Scanią 141 bo odrazu każdy będzie ją porównywać do modelu voseby czyli niedoścignionego wzorca w dziedzinie modelarstwa ciężarowego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TransTech Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 ręka mi trzęsła na tych uszczelkach na tylnych szynach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 voseby czyli niedoścignionego wzorca w dziedzinie modelarstwa ciężarowego... Znaczy w scratchu Oj parę wzorców by się jeszcze znalazło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 martwi mnie ten oryginalny komin hellera ;> on tak stoi sam z siebie, jak to by się miało do realnej ciężarówki? mi się wydaje żę to błąd, też sklejałem tą scanię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Kabina mu leci na prawą stronę, czy mi się wydaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Komin racja przewalił by się od razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi