LordDisneyland Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 wreszcie nie "gebelsowo" - bardzo piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Dziołchy kalwe, a płyny już nie te same ! Browar nam parę lat temu zburzyli. Krzaki już tam porosły i drażnią mnie codziennie. Haberbusch i Schiele w grobach się przewracają....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobern Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Gratulacje!!!!! przepięknie wykonany model aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kahless Napisano 9 Lipca 2010 Share Napisano 9 Lipca 2010 Gościu!!! Jesteś bogiem modelarstwa!!! Jeśli kiedyś zrobię coś tak pięknego będę mógł spokojnie umrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Lipca 2010 Share Napisano 10 Lipca 2010 Witam. Pewnie narażę się większości, ale mi ten model się po prostu nie podoba. Zbyt monotonne malowanie. Zarówno czołg jak i bambetle jak i również figurki są w jednym odcieniu. A przecież wiadomo że Sherman to Oliv Drab, mundury żołnierzy i załogantów to Khaki. To samo zresztą dotyczy tobołków na czołgu. Sama koncepcja scenki bardzo fajna. Nie wiem może te kolory to wina zdjęcia czy aparatu, ale ja to tak odebrałem. I jeszcze jedna taka dygresja Boga to może do naszego hobby nie mieszajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 11 Lipca 2010 Autor Share Napisano 11 Lipca 2010 Taaak, powinienem coś napisać, żeby szał był, wobec tego. Super, że większości się podoba, dobrze że boli mniejszość, to zmusza do pracy obie strony, ale ten bóg, to chyba modelarski koloryt i w takich ramach należy to odbierać. Im większy ból, tym większa dosłowność. Kiedyś jednemu userowi napisałem, tez nie lubię poniedziałków, a kilku userów prace miałem okazję oglądać osobiście i wiem skąd on się wziął, ten ból(może się narażę większości). pozdrawiam. p.s. proszę nie chwalić moich prac, określać jakości wykonania na tym forum, po prostu, będzie łatwiej mnie osobiście i nie będę musiał pisać dyrdymałów w odpowiedzi na nie. p.s.2 marioba, nie tylko Oni, ogołocili dzielnice praktycznie z wszystkiego...zostały kule w Kościele Św. Wawrzyńca. p.s.3 bo akurat mi się przypomniało, Derby to nie był tylko OD, ale to pewnie nieistotny szczegół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 A "Król" z Warki to już nie to samo.... Na pohybel Im! Na pohybel wszystkim....Tym od ogołacania też............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 No Gościu, to ja idę malować garaże........i kleić wykładzinę! Bardzo ładnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 9 Grudnia 2010 Share Napisano 9 Grudnia 2010 Jaki kolor użyłeś do malowania szyb peryskopów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi