Gościu Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam. Model z wymienioną lufą, trakami. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 zbieram szczękę z podłogi. świetny pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matthew Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Jak ze sklejalnością tristara? Bo nie miałem okazji jeszcze sprawdzić. Warte są swojej ceny? A model fajny, realistyczny jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Pięknie zmalowany. Normalnie czad! Fajny manekin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Model kleiło się świetnie, do momentu wycinania ogniw gęsi z ramek. Co 2gie pękało podczas wycinania, a co 4te (szacunkowo ) pękało podczas łączenia w taśmy i obróbki(wywaliłem). Jakość/ cena - znawcy jedynek twierdzą, iż merytorycznie Tristar jest przodownikiem w dziedzinie PZ I. Lufa jest niezbędnym minimum, zestawowa...jest zestawowa. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 ale czadzik brudzing pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 A idżże ty....super! Ale, alesam myślę takiego pokraka wyprodukować i że tak powiem będę czerpał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 piękny model,piękna figurka,piękna podztawka, pięknie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Super. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi