Dexter Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Foto 1: klik: Foto 2: klik: Foto 3: klik: Foto 4: klik: Foto 5: klik: Foto 6: klik: Foto 7: klik: Uzupełnienie zdjęć bez głębi: Foto 8: klik: Foto 9: klik: Foto 10: klik: Foto 11: klik: Foto 12: klik: Foto 13: klik: Foto 14: klik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
manas Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Świetna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 przepiękna diorama. świetny temat, super wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 przepiękna diorama. świetny temat, super wykonanie. I Fotosik czad ! Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Kolejna genialna diorama w twoim wykonaniu Świetnie się prezentuje, nie przesadziłeś z ilością elementów na niej, jak to się często zdarza, wszystko świetnie się komponuje. Figurki chyba najlepsze ze wszystkich dioram które pokazywałeś, zastanawia mnie jedynie obecność żołnierza piechoty, co on właściwie robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Kolejna ciekawa scenka z pod twoich rąk wyszła. Tak jak przedmówca napisał wcześniej, zastanawia mnie obecność tego żołnierza. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKarcio Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 Świetna diorama, masz super pomysły i świetnie Ci to wychodzi.... Gratulacje!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAZZY_bez_humoru Napisano 14 Lipca 2010 Share Napisano 14 Lipca 2010 udaru dostaję po raz kolejny czytając coraz to nowe posty w tym temacie :] Dexterze.. fajnego masz nicka.. (lubię kreskówki) ale naucz się obrabiać figurki :] szwy na rękawach, na szkłach lornetki, na dłoniach.. malowanie.. cóż.. sam lepiej figurek bym pewnie nie wycieniował.. ale podwyższanie kołnierza munduru o kawałek szyi się nie godzi :] chyba w każdej twojej wcześniejszej pracy takie rzeczy miały miejsce.. może warto zainwestować w cieńszy pędzelek, ewentualnie szkło i trzymadełko części pod nią.. :] brudzenie.. zdaje się, że na mokro.. bo widać gdzie pędzlem przejechałeś i smuga została.. szczególnie na płycie osłaniającej, dookoła otworu przez który lufa przechodzi.. szkoda, że nie roztarłeś tego jakoś żeby uzyskać łagodniejsze kurzenie.. jeżeli pod kurzem działo było cieniowane i miało urozmaiconą powierzchnię.. to teraz tego nie widać :] podstawka.. pod model.. bo dioramą to ciężko nazwać.. kępki trawy jako wypełniacz pustego miejsca.. a sprzęt i ludki ostrożnie stąpają aby nie zadeptać :] brak śladów po butach.. te liście zdaje się lipne i dębowe.. tak jakoś bez ładu i logiki.. ani to gałąź ani świeżo wyrosła roślinka.. i pustą łuskę należało by nawiercić :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 14 Lipca 2010 Autor Share Napisano 14 Lipca 2010 Wojtek, Przemek, piechociniec właśnie przynosi KM, to chwila przed rozstawieniem. Scena przedstawia fragment bitwy zapamiętany przez brata mojego dziadka. Detali nie będę opisywał. Powstrzymałem się przed zrobieniem ciał poprzedniej załogi armaty. Fazzy, nick mój nie pochodzi z kreskówki Reszty Twej wypowiedzi nie komentuję bo mi się nie chce i nie widzę w tym większego sensu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 16 Lipca 2010 Share Napisano 16 Lipca 2010 Ładnie podane, fajnie się ogląda. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi