Krzysztof Salwiczek Napisano 17 Lipca 2010 Share Napisano 17 Lipca 2010 Witam, Schwimm już tylko do malowania i eksploatowania, zabieram się za kolejny model. Mój ulubiony temat - Powstanie, zobaczymy jak to pójdzie w 1/48. Jutro postaram się wrzucić in-boxa, wszelkie uwagi mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 18 Lipca 2010 Autor Share Napisano 18 Lipca 2010 Obiecany in-box: Sporo broni i i ekwipunku: I kalkomanie, tamiyowskie i Toro: Jako pomoc 148-my zeszyt Wydawnictwa Militaria "Warszawa 1944 cz.I" i można zaczynać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Ciekawy temat Toro zrobiło miłą niespodziankę wypuszczając te kalki - zamówiłem je zanim jeszcze były dostępne w sprzedaży Co prawda na razie mam tylko kalki ale coś powstańczego na pewno kiedyś skleję i myślę, że nie będzie to tylko jeden pojazd. Tymczasem będę kibicował i podglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrDyzio Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Będę kibicował i może coś podpatrzę bo się przymierzam do tego samego w 1/72. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrKarcio Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Będę tu często zaglądał, jestem ciekaw jak Ci to wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 18 Lipca 2010 Share Napisano 18 Lipca 2010 Sam kiedyś chciałem zbudować "Starówkę" , więc na pewno będę oglądał warsztat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 19 Lipca 2010 Share Napisano 19 Lipca 2010 Dobry model, fajny pomysł, odpowiednie kalki... nie może się nie udać! Dawaj go! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysztof Salwiczek Napisano 19 Lipca 2010 Autor Share Napisano 19 Lipca 2010 Ojej, dziękuję za tak duże zainteresowanie Postaram się nie zawieść... Obrabiam sobie kółka i inne detale i zastanawiam się co zrobić z tymi jamami których nie zasłonię błotnikami? Nadbudować wszystkie trzy powierzchnie aż do styku z kadłubem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 No będę się przyglądał bacznie, sam myślałem o Powstańczej 251-ce no i właśnie też w tej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 20 Lipca 2010 Share Napisano 20 Lipca 2010 Witam kolegę rekonstruktora Temat powstańczych pojazdów rownież jest mi bardzo bliski. Polecam przejrzeć sobie poniższy blog: http://fish1963.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?3 Autor pisze tam dość ciekawie nie tylko na temat "Starówki". Te "jamy" polecałbym pozatykać odpowiednio dociętymi płytkami polistyrenowymi bądź starymi kartami telefonicznymi. Życzę powodzenia w tym zacnym projekcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi