Truckerek93 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 A wysyłałem link z okablowaniem silnika. A jednak zrobiłeś inaczej. Choć ważne ze zrobiłeś to się liczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 A wysyłałem link z okablowaniem silnika. A jednak zrobiłeś inaczej. Choć ważne ze zrobiłeś to się liczy . No mam tylko tam się już nic więcej nie da wsadzić , ciaaaaaaasno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Ale tą spiralę do sprężarki mogłeś zrobić, ona się zmieści bo u mnie weszła bez problemu. Ale ok Twój model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Może się nie znam, ale czy to nie powinno zniknąć W oryginale tego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 zdjecie z innego forum: chybaten element zostaje, swoją drog a zastanawiam się czy to nie aby model F90? bo w F2000 był troche inny grill, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Ale tą spiralę do sprężarki mogłeś zrobić, ona się zmieści bo u mnie weszła bez problemu. Ale ok Twój model. Silnik ciągle jest dostępny, a z czego robiłeś tę wężownicę ? jak gruby drut, pamiętasz wymiary tego elementu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Trochę inny grill (podobny do TGA) miały MANy F2000, ale w wersji EVO (czyli po lifcie), te sprzed zmian miały właśnie takie grille jak w modelu Marka . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Może się nie znam, ale czy to nie powinno zniknąć W oryginale tego nie ma. Wydaje mi się,że kolega Mark666 jest na tyle doświadczony,że takie coś by usunął ,choć mogę się mylić,ale po fotce Dzacek1841 raczej nie ma wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Jak bedziesz jeszcze cos przy silniku robil to przy okazji pomaluj ta turbine(to co wspominalem zimna jej czesc) na jakis aluminium i przybrudz troche bo kluje w oczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Zrobiłem z miedzianego drutu, Chyba 1mm średnicy, to się spokojnie mieści, warto też wyciąć otwór w podłodze w miejscu mocowania drążka zmiany biegów, a sam drążek zamontować na silniku, tak jak jest w oryginale, problemów z tym nie ma bo sam drążek jest tak pochylony ze kabina się będzie podnosić. Jak chcesz to mogę porobić fotki i tej wężownicy i tego drążka i tobie podrzucić. Tak sobie myślę ale olej trzeba którędyś wlać do tego silnika nie sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Dokładnie. To jest w oryginale korek wlewu oleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Trochę przybyło , pewne elementy poprawione , dzienne zdjęcia kabiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Ładnie wygląda. Przesmaruj trochę siodło. I mogłeś trochę piasty skrócić, bo Man ma krótsze. Może profesjonalnie to nie wygląda, ale co chcieć od modelu robionego 2 lata taemu?? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Bardzo mi się podoba kolorystyka całej maszynerii, powodzenia w dalszych pracach, a masz jakie plany na wnętrze?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Okablowanie bardzo fajnie wyszło,kolor kabinki super,kolejny bardzo ładny model kolega struga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Bardzo dziękuję kolegom za ciepłe słowa. , a co do wnętrza to chciałbym zrobić je w odcieniach bieli, jasnej szarości i jasnego beżu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 6 Sierpnia 2010 Share Napisano 6 Sierpnia 2010 No trzeba przyznać idzie Ci znakomicie. Co do kolorów wnętrza, to biały jak na mój gust to sobie podaruj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 6 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2010 Pierwsza poprawka do ....... M A N A , i tylna obudowa przygotowana do montażu świateł, tablic itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Fajowsko, pomaluj to teraz Humbrolem 11 i będzie gitara. A drążek przerabiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Trochę do przodu......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Czy nie ma tam zacieku z przodu kabiny po prawej a patrzac na zdjecie po lewej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Czy nie ma tam zacieku z przodu kabiny po prawej a patrzac na zdjecie po lewej?? Niestety , ale jest. To było szlifowane, podmalowane, i lakierowane i tak wyszło. Mocno rozważam zrobienie go w barwach Iron Maiden ale nie mam wykonawcy kalek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 A ten zaciek to jest z klaru z bazy czy z podkladu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 18 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2010 A ten zaciek to jest z klaru z bazy czy z podkladu?? Podczas lakierowania coś się zrobiło z bazą ( wszystko MOTIP) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 18 Sierpnia 2010 Share Napisano 18 Sierpnia 2010 Nie cos:P Poprostu sciekla tego niestety nie spolerujesz jak by to byl klar to jeszcze pol biedy zawsze mozna zaciek zeszlifowac jak sie wie jak;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi