gizmo1986 Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam, postanowilem zrobic mała przerwe w macku i zacząłem sklejać model jak w tytule, skleilem kabine maske i sleepera, i juz pomalowałem pierwsze spostrzezenia to takie że model sie duużo lepiej skleja od macka, wszystko do siebie ladnie pasuje ,zabrałem się za rame, oto fotki: Zdjęcia niestety przekłamuja kolor, na 2 fotce jest wieczko od puszki, i w takim kolorze jest model, jutro nowe fotki. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banshee777 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Eh, tyle mamy pięknych kolorów farb, a prawie wszyscy malują tego Freighta na granatowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 19 Lutego 2007 Autor Share Napisano 19 Lutego 2007 Eh, tyle mamy pięknych kolorów farb, a prawie wszyscy malują tego Freighta na granatowo......No co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Haha... DObry tekst Co ja się będę teraz wypowiadał? Nic jeszcze nie widać Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MiloszKr Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Eh, tyle mamy pięknych kolorów farb, a prawie wszyscy malują tego Freighta na granatowo...... A Motip ma taką bogatą kolorystyke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 spoko spoko niebójcie jak zaopatrzę się kiedyś w FLD to będzie miał jakiś śmiszny kolor pewnie napewno nie granatowy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 spoko spoko niebójcie jak zaopatrzę się kiedyś w FLD to będzie miał jakiś śmiszny kolor pewnie napewno nie granatowy :PDyskryminacja koloru granatowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 No to słuchaj star200... Dla równowagi kupujemy fld'ki i malujemy na taki masakrycznie żółty... Wiecie.. Cytryna i te sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Witam, narazie zrobiłem tyle, koła przeszlifowałem papierem 120, i wyglądają jak zywe fotki: a tu mack i fl: Jutro dokończe silnik, bedzie żółty, a koła pasowe i skrzynia srebrne.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Bardzo ładny lakier na Fredku Oba modele na przymiarce wyglądają super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Podwozie prezentuje się znakomicie. BRAWO!!! Tylko gdzie ci się podziały poduszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Podwozie prezentuje się znakomicie. BRAWO!!! Tylko gdzie ci się podziały poduszki? poduszki bedą spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Widzę, że na razie radzisz sobie bardzo dobrze. A te twoje tempo mnie przeraża, ja tak szybko nie potrafię robić modeli (kwestia przyzwyczajenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Pięknie to wszystko wygląda gratulację , a tak jak napisał szesnastak tempo masz jak ta jego honda którą skleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Pięknie to wszystko wygląda gratulację , a tak jak napisał szesnastak tempo masz jak ta jego honda którą skleja No może nie aż takie jak Honda ale tempo naprawde mnie poraża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Słaby model i słabe fotki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Nie wiem dlaczego piszesz, że model jest słaby mi się on bardzo podoba, tylko szkoda, że nie będzie wszystkich kalek :|. P.S Zapodaj kilka zdjęć silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Troszkę fotki słabe, ale mogą być Modelik całkiem niezły chociaż lakierek jest troszkę słaby (chodzi mi tu o pomarańczową skórkę, która się zrobiła), przydała by się mała polerka. Tak to nie mam większych spostrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Troszkę fotki słabe, ale mogą być Modelik całkiem niezły chociaż lakierek jest troszkę słaby (chodzi mi tu o pomarańczową skórkę, która się zrobiła), przydała by się mała polerka. Tak to nie mam większych spostrzeżeń. hmm ja skórki jakoś niewidze na tym modelu może tylko refleksy swietlne takie wrażenie dają, a fotki były jescze obrabiane, sa wyostrzone byc może ze zabardzoi dlatego lakier tak wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 hmm ja skórki jakoś niewidze na tym modelu może tylko refleksy swietlne takie wrażenie dają, a fotki były jescze obrabiane, sa wyostrzone byc może ze zabardzoi dlatego lakier tak wygląda Acha, mogło mi się wydawać. Na tych fotkach to właśnie tak wygląda. Ale jak mówsz, że nie ma to Ci wierze. Nastepnym razem postaraj się o lepsze fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 widzisz to jest fotka zjednej z twoich relacji, lakier wygląda jak pomarszczona 80letnia babcia : zdjęcie tak samo wyostrzone jak u mnie, więcproszę niezarzucać mi że kaszane odwalam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Toś mnie teraz zdziwił . U mnie te moje fotki w ogóle inaczej wyglądają. Ładniutkie i czyściutkie. Nie wiem czemu tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gizmo1986 Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Toś mnie teraz zdziwił .U mnie te moje fotki w ogóle inaczej wyglądają. Ładniutkie i czyściutkie. Nie wiem czemu tak się dzieje. No boje wyostrzylem zeby wyrazniejsze były u mnie lakier tez jest gładziudki i sie blyszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 No FLD prezentuje się jak należy... I tempo iście expresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Słaby model i słabe fotki : Skoro tak mówisz, to pewnie tak jest Tak na poważne, widzę że normalnie szalejesz, tempo zaiste masz jak tornado no i całkiem fajnie ci idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi