Zamir Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 (edytowane) Witam wszystkich! Ja z kolejnym t-72 tym razem z ERA. Model to Zvezda 1:35 do tego blaszki z Eduarda. Ostatnio spodobały mi się współczesne tanki i dlatego na biurku wylądował kolejny t-72 (tamiyka). Mam zamiar zrobić go w malowaniu irackim. Pozdrawiam i nie bijcie mocno Edytowane 2 Listopada 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 eeee ladny jest ! Pewnie koledzy pancerniacy beda mieli jakies uwagi, ale mi sie podoba. Duzy plus za ladna i estetycznie zrobiona podstawke - pancerka az sie prosi o taki dodatek. Niestety czesto-gesto w naszym kraju modelarze zapominaja o tym szczegole... Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Bardzo ładny model Mi się podoba (ale może się nie znam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Wyglada kosmicznie.Bardzo fajny,zwłaszcza ślady ekspolotacji mi sie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAHR Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Dobrze, że sobie zrobiłeś takie przetarcie na Dragonach/Zvezdach. Jak zabierzesz się za Tamke to zobaczysz, że niby to ta sama siedem-dwójka a różnica w modelach to przepaść . Sam model sprawia miłe wrażenie, podobnie jak bardzo ciekawa podstawka, jeśli mogę się do czegoś przyczepić to wkm jest źle pomalowany i nie widzę washu (na takim wozie, gdzie wszędzie masz te kostki i rowki to aż się prosi żeby go złoszować i to porządnie). Jest jeden element, który mi się strasznie podoba: drewniana bela do wyciągania z błota - absolutnie zaje...a! Napisz co i jak, też bym chciał coś takiego umieć robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 super mam tylko pytanie jak zrobiles podloze na podstawce ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 20 Lutego 2007 Autor Share Napisano 20 Lutego 2007 Dzięki za uwagi i pochwały. drewniana bela do wyciągania z błota - absolutnie zaje...a! A belka .... Kiedyś senior robił porządki na włościach i poprzycinał kilka dąbków. No to ja wziąłem se do domciu parę gałązek a nuż się przydadzą. I taką dębową gałązkę okorowałem i potraktowana/wtarłem farbę olejną (jakiś brąz).Zostawiłem na trochę by farba "wżarła się" w belkę, wytarłem nadmiar i zostawiłem do wyschnięcia. Z washem się poprawię jak zrobiles podloze na podstawce ?? Podłoże to najzwyklejsza plastelina pokryta wikolem (lekko rozcieńczonym) na to piasek, trochę posyki , trawki elektrostatycznej i na koniec pigmenty Talen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik Napisano 28 Lutego 2007 Share Napisano 28 Lutego 2007 Fajowy modelik. Bardzo estetyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinL Napisano 1 Marca 2007 Share Napisano 1 Marca 2007 Milusi i bez rdzy na gąskach jedyne co mógłbym podpowiedzieć to filtry notki powinny być z lekkim odcieniem czerwieni i błyszczące. / się mnie tak wydaje / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi