krosto Napisano 22 Sierpnia 2010 Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam, Tak sobie przegladam zdjecia i trafiłem na poniższe. Zważywszy na to że zbliża się rocznica postanowiłem zamieścić. Może komuś się przyda... Cytuj
qalimar Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Tu masz tego więcej: http://www.airplane-pictures.net/type.php?p=3017 Cytuj
Aro_PLM Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 Ma ktoś może schemat malowania tej suczki i jakiej firmy można ten model kupić...??? Cytuj
pilex7 Napisano 3 Grudnia 2010 Napisano 3 Grudnia 2010 A To Ten egzemplarz się rozwalił? Odrobina szacunku. Zginęło wtedy dwóch pilotów. Cytuj
lukasz.tur Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi. Jeszcze Heller ale ja go nigdy nie miałem i są plotki że podobno wypukły a części kiepsko zwymiarowane. Zviezda to wypukłość oprócz sterów kierunku, spasowanie ~. Ogólnie dość tani ale sporo roboty. Wiem bo sam mam. Nie wiem natomiast jak z kalkami. Cytuj
Cinekf1 Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi Pierwsze słyszę o hasegawie UB 1/72. Coś na potwierdzenie bym prosił Cytuj
eagle Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Pamiętam jak na wiosnę 2009 roku oficjalnie podali, że na Air Show w Radomiu będzie SU-27 to od razu postanowiłem pojechać, żeby go zobaczyć na żywo, fakt pięknie się prezentował, wielki myśliwiec, bilety już na wiosne jakoś kupiłem i odliczałem dni. No ale niestety Air Show zakończył się z przedwcześnie. Cytuj
SAAB Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi Pierwsze słyszę o hasegawie UB 1/72. Coś na potwierdzenie bym prosi[/quote Napewno kolega myślał o Heller/Airfix Bo kiedyś w Heller był UB , ale mogę się . Cytuj
Leszek.Sz. Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Ma ktoś może schemat malowania tej suczki i jakiej firmy można ten model kupić...??? Było już omawiane w tym temacie: viewtopic.php?t=16231&highlight=su27ub Cytuj
lukasz.tur Napisano 4 Grudnia 2010 Napisano 4 Grudnia 2010 Na Heller'a i Airfixa mam potwierdzenie ale o Hasegawa powiedział mi pan z wąsem w martoli. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi