krosto Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 Witam, Tak sobie przegladam zdjecia i trafiłem na poniższe. Zważywszy na to że zbliża się rocznica postanowiłem zamieścić. Może komuś się przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 A To Ten egzemplarz się rozwalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 22 Sierpnia 2010 Share Napisano 22 Sierpnia 2010 no niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Tu masz tego więcej: http://www.airplane-pictures.net/type.php?p=3017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aro_PLM Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Ma ktoś może schemat malowania tej suczki i jakiej firmy można ten model kupić...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pilex7 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 A To Ten egzemplarz się rozwalił? Odrobina szacunku. Zginęło wtedy dwóch pilotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi. Jeszcze Heller ale ja go nigdy nie miałem i są plotki że podobno wypukły a części kiepsko zwymiarowane. Zviezda to wypukłość oprócz sterów kierunku, spasowanie ~. Ogólnie dość tani ale sporo roboty. Wiem bo sam mam. Nie wiem natomiast jak z kalkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinekf1 Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi Pierwsze słyszę o hasegawie UB 1/72. Coś na potwierdzenie bym prosił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eagle Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Pamiętam jak na wiosnę 2009 roku oficjalnie podali, że na Air Show w Radomiu będzie SU-27 to od razu postanowiłem pojechać, żeby go zobaczyć na żywo, fakt pięknie się prezentował, wielki myśliwiec, bilety już na wiosne jakoś kupiłem i odliczałem dni. No ale niestety Air Show zakończył się z przedwcześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Polecam model hasegawa, żadko spotykany. Chyba poprawnego UB oprócz tego nikt nie robi Pierwsze słyszę o hasegawie UB 1/72. Coś na potwierdzenie bym prosi[/quote Napewno kolega myślał o Heller/Airfix Bo kiedyś w Heller był UB , ale mogę się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Ma ktoś może schemat malowania tej suczki i jakiej firmy można ten model kupić...??? Było już omawiane w tym temacie: viewtopic.php?t=16231&highlight=su27ub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz.tur Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Na Heller'a i Airfixa mam potwierdzenie ale o Hasegawa powiedział mi pan z wąsem w martoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi