Mark666 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 No to ruszamy. Na początek in box A to oryginał i chciałbym aby tak wyglądał ten model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Jestem 2 który komentuje więc zasiadam w pierwszym rzędzie,model po prostu piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grubyjg Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Teraz i ja mogę zasiąść w pierwszym rzędzie. Będę bacznie obserwował i się uczył, bo też chcę go zakupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 No to powodzonka Oby wyszedł tak jak planujesz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 ja siadam w drugim rzedzie, bo mnie interesuja glownie samoloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baribal Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Mam nadzieje że miejsca jeszcze jest bo jestem ciekaw jak to wyjdzie. Życzę powodzenia i czekam na częstą aktualizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Również życzę powodzenia Mnie najbardziej ciekawią kalki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Również będę tu zaglądał! Kiedyś miałem na niego ochotę, tylko ta cena trochę taka... Pozdrawiam, Marcin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Moglbys zrobic zdjecia instrukcji?? Bo jestem ciekaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Piękny jest ten autobusik, czekam na końcowy efekt. Może kiedyś sie skusze na niego, ale póki co to cena jeszcze trocha za wysoka. Pozd:Arek17 PS. Nie jestem pewien na 100% ale dziś chyba mijałem takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymeeeek Napisano 28 Sierpnia 2010 Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Tu macie instrukcję w pdf'ie jak by ktoś był zainteresowany:) http://manuals.hobbico.com/rvl/80-7650.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Również zasiadam na widowni. Bardzo interesuje mnie ten model i ciekaw jestem końcowego wyniku. Powodzenia przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Zaczynam od silnika, nie będzie to w pełni "wypasiony" motor bo tak naprawdę za wiele nie będzie go widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
opc_tuner_95 Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 http://www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-gebaut/neoplan-cityliner/ - ta stronka może Ci pomóc, a model zapowiada się ciekawie, szkoda, że nie mogę zobaczyć twojego Mańka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 http://www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-gebaut/neoplan-cityliner/ - ta stronka może Ci pomóc, a model zapowiada się ciekawie, szkoda, że nie mogę zobaczyć twojego Mańka.... Dzięki No nie wiem czy by się spodobał ---- ja osobiście uważam go za porażkę A przy okazji--- rzucam takie hasełko: kto mi zrobi komplet kalek do tego Neosia , bo obawiam się że w drukarni wielko-formatowej na laserze mi tego nie zrobią Oczywiście dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Fajny modelik, widziałem parę relacji z jego budowy na niemieckim forum i modelik zrobił na mnie wrażenie Siadam koło kolegów w rzędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 29 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 29 Sierpnia 2010 Dzięki Wszystkim. Aktualizacja : silnik w szpachli i podkładzie No i musiałem zobaczyć jego gabaryty Na szczęście mieści się w moich "garażach" I co ciekawe ładnie zmieści się na Revell-owkim Heavy Duty Trailerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry.B Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 I co ciekawe ładnie zmieści się na Revell-owkim Heavy Duty Trailerze Mam nadzieję, że nie zamierzasz zrobić go powypadkowego Trzymam kciuki i życzę powodzenia. P.S: W pierwszym rzędzie to sobie już nie usiądę, ale wezmę lornetkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpnia 2010 Share Napisano 29 Sierpnia 2010 http://www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-gebaut/neoplan-cityliner/ - ta stronka może Ci pomóc, a model zapowiada się ciekawie, szkoda, że nie mogę zobaczyć twojego Mańka.... Dzięki No nie wiem czy by się spodobał ---- ja osobiście uważam go za porażkę Toś "pojechał po bandzie"... Ten gość, to jeden z najlepszych niemieckich modelarzy. Poza tym, miał model Neo, zanim oficjalnie był w sprzedaży. Ale i tak trzymam kciuki za Twojego Neosia. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 http://www.die-leitplanke.de/1-herzlich-willkommen/4-gebaut/neoplan-cityliner/ - ta stronka może Ci pomóc, a model zapowiada się ciekawie, szkoda, że nie mogę zobaczyć twojego Mańka.... Dzięki No nie wiem czy by się spodobał ---- ja osobiście uważam go za porażkę Toś "pojechał po bandzie"... Ten gość, to jeden z najlepszych niemieckich modelarzy. Poza tym, miał model Neo, zanim oficjalnie był w sprzedaży. Ale i tak trzymam kciuki za Twojego Neosia. Pozdrowienia. Nie rozumiem o co chodzi ? Odpowiedziałem opc_tuner_95 że uważam mojego MANA za model nieudany, za stronkę podziękowałem więc w czym rzecz A tak jako ciekawostkę powiem że właśnie dowiedziałem się podczas przymiarki przedniego zawieszenia że model nie ma skrętnych przednich kół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie rozumiem o co chodzi ? Odpowiedziałem opc_tuner_95 że uważam mojego MANA za model nieudany, za stronkę podziękowałem więc w czym rzecz A no widzisz, ja zrozumiałem zupełnie coś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Nie rozumiem o co chodzi ? Odpowiedziałem opc_tuner_95 że uważam mojego MANA za model nieudany, za stronkę podziękowałem więc w czym rzecz A no widzisz, ja zrozumiałem zupełnie coś innego... O.K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 Wielkie bydle,ale można by go na tej naczepie postawić,że niby do właściciela jedzie na odbiór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 30 Sierpnia 2010 Share Napisano 30 Sierpnia 2010 A tak jako ciekawostkę powiem że właśnie dowiedziałem się podczas przymiarki przedniego zawieszenia że model nie ma skrętnych przednich kół Da się to jakoś przerobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 30 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 30 Sierpnia 2010 A tak jako ciekawostkę powiem że właśnie dowiedziałem się podczas przymiarki przedniego zawieszenia że model nie ma skrętnych przednich kół Da się to jakoś przerobić?? Raczej nie, poszli trochę na łatwiznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi