Piter Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 skwercio Albo masz bardzo mało czasu albo ten sport Cię nudzi. Oczywiście wszystkich nas cieszy, że przykładasz się i nie śpieszysz jednak taka fotka powinna się pojawić jakieś 4 strony temu. Dobrze, że pytasz natomiast rad słuchaj, a nie tylko pytaj. Myśl przy tym co robisz i zobaczysz efekty. Kończąc offtopa - Skup się na dokładniejszej obróbce elementów (wszelkie nadlewki, jamy skurczowe etc...) bo widać to już po tych kilku drobiazgach. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcinfire Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 yyy ten no... przykładaj się stary, bo ja mojemu dziecku dziś przyniosłem kolejne dwa modele do wykonania i kto wie?? może zamieszczę je gdzieś na boku forum aby pochwalić się osiągnięciami czterolatka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 5 Września 2010 Share Napisano 5 Września 2010 a śmigło było drewniane tak a'propos... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 5 Września 2010 Autor Share Napisano 5 Września 2010 Ja nie wiem... śmigło było w 1 instrukcji srebrne, w 2 czarne... P.S, W ten weekend nie zrobiłem nic, bo musiałem jechać na 2 wesela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 wow... 4 strony warsztatu, jeden post z fotkami i 3 niewykończone elemenciki.... stary powiem tak: kleić to ci sie nie chce, ale dryg do zdobywania popularności masz :P DO ROBOTY !! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
black616 Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Nabijając dalej licznik postów w tym temacie.Powiem tak popularność wątku jest zapewne taka bo wielu chce chłopakowi pomóc. A ile na razie z tej pomocy jest tyle pożytku co widać A sam temat ma tą zaletę jeszcze że natchniony melancholiczną nudą w nim wróciłem do swojej 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Ja nie wiem... śmigło było w 1 instrukcji srebrne, w 2 czarne... To może,żeby wiedzieć jak było naprawdę "obczaj" zdjęcia P-11 które są w dziale "WALKAROUND"...malując zawsze na kolory z instrukcji daleko nie zajedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 6 Września 2010 Autor Share Napisano 6 Września 2010 No na zdjęciach jest czarne... przemaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Października 2010 Autor Share Napisano 1 Października 2010 Oto co dotąd wystrugałem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Powodzenia w poddaniu się życzę a teraz na swoim b-17 polegles (poddales sie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Października 2010 Autor Share Napisano 1 Października 2010 o dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 W jakim celu użyłeś tak dużej ilości kleju na podwoziu? Domyślam się że golenie opadały, więc po prostu zalałeś całość klejem Wystarczyło podłożyć pomiędzy zastrzały i golenie plastelinę, ustali.c kąt i połączyć kropelka kleju No i jakiś czas odczekać, a nie od razu patrzeć jak będzie wyglądał. Dobrze jednak że robisz ją szwabską, jak nabierzesz wprawy to zajmiesz się 11 w prawidłowych barwach Pozdrawiam i życzę cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 1 Października 2010 Autor Share Napisano 1 Października 2010 Po drodze będzie jeszcze pewnie sowiecka, a prawidłowa będzie od Mirage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 10 Października 2010 Autor Share Napisano 10 Października 2010 Jedenastka dostała kolor bazowy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eskimos Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 wygląda ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucass_krk Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 hmm, a nie brakuje koledze czegoś w okolicach podwozia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi