Moses Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Kumpel podesłał mi stronkę do ciekawych figurek żywicznych w 1:35. Produkowane są w rosji. Ciekawostką jest że kilka z nich jest żywcem wyjętych z filmu Pluton Barnes Elias Chris Bunny Rodriguez Strona producenta Najbliższy dystrybutor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Te figurki jaki i firma, właściciel są już cenione na rynku jak i u tych co zajmują się głównie figurkami jak i tym okresem. Szlak mnie trafia, że nie można ich kupić u nas w sklepach, no może z wyjątkiem jakiś aukcji internetowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 7 Września 2010 Share Napisano 7 Września 2010 Brat kolegi z forum robi te figurki viewtopic.php?t=16931 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Brat kolegi z forum robi te figurki Ale widać, że to nie Slawiek je malował... A szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Szacun normalnie, bo figurki to wypisz - wymaluj bohaterowie "Plutonu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 14 Maja 2011 Autor Share Napisano 14 Maja 2011 Te figurki jaki i firma, właściciel są już cenione na rynku jak i u tych co zajmują się głównie figurkami jak i tym okresem. Szlak mnie trafia, że nie można ich kupić u nas w sklepach, no może z wyjątkiem jakiś aukcji internetowych. Jest w Polsce w łodzi dystrybutor tych figurek na Polskę tutaj adres do sklepu http://www.myszkina.sklepna5.pl/kat/1/figurki-135.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myszkina Napisano 22 Maja 2011 Share Napisano 22 Maja 2011 można dostać wszystko Wystarczy poszukać-polecam się ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi