SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 (edytowane) Witam! Figurka "Australijski SAS w Wietnamie". Bravo6 (B6-35019), żywica, 1:35. Edytowane 20 Października 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Figurka ładnie pomalowana.Tylko mi coś dziwnie broń wygląda, taka że tak powiem blada bez cieniowania.Napisz proszę- twarz malowana Vallejo czy oleje z tubki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Wykorzystuję farby temperovy (Artist's Tempera Polyvinylacetate Colour). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Hmm.. twarz jakby podobna do twórcy figurki.... przypadek? Figurka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Hmm.. twarz jakby podobna do twórcy figurki.... przypadek? Też mam takie "niejasne" wrażenie. I dobrze, przynajmniej wygląda to normalnie, a nie, jak niektóre figurasy, gdzie wszystko jest ok, ale od szyi w dół... SlawiekD, chętnie oglądam Twoje produkcje, wyglądają estetycznie i można się czegoś nauczyć Pozdrawiam, bzzz-bzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Nexus, nie przypadek... Byłem pierwowzorem oblicza figurki. Autor tego rzeźbiarstwa - mój brat, Władimir. Bravo6 - jego firma. Tylko pomalowałem figurkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Aaaa... no to tajemnica została odkryta... czyżby figurka przedstawiała niespełnione marzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 No wlasnie, tez mi sie wydaje ze to SlawiekD. W Wietnamie to bardziej bym sie go spodziewal w roli instruktora Specnazu GRU, a tu prosze, sluzyl w SASR. Figurka super. Tylko mi coś dziwnie broń wygląda - a co chcesz od broni ? Sterling Mk5 Silencer (L34A1) i jakas modyfikacja L1A1. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielkamucha Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Autor tego rzeźbiarstwa - mój brat, Władimir. Bravo6 - jego firma. Byłem pierwowzorem oblicza figurki. Zdolnego masz brata (choć widać, że to chyba u Was rodzinne ). Figurka przynajmniej wygląda jak prawdziwy człowiek - nawet nie pomalowana. Takie "normalne" twarze ciężko czasem zobaczyć nawet w 1/16, a w 1/35 to można zapomnieć - choć ostatnio nieco drgnęło w temacie. Pozdrawiam, wielkamucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Gratuluje figurki, gratuluje malowania i gratuluje brata, tylko przydała by się jakaś mała podstawka chyba, że znajdzie się na czymś większym. P.S. Szkoda, że nikt z naszych dystrybutorów nie pomyślał o sprowadzeniu figurek tej firmy. Po prostu kij im w ....... Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję . Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Nexusja człowiek pacyfistyczny! PKD4GA, nie służyłem nigdzie. Prosto brat zdecydował, że osoba moja podobnie do Australijczyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 Wojtek B., zdaje się, Jadar pomyślał... Spytacie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Filip Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Tylko mi coś dziwnie broń wygląda - a co chcesz od broni ? Sterling Mk5 Silencer (L34A1) i jakas modyfikacja L1A1. Pozdr. Pawel Chodzi mi o broń trzymaną w prawej ręce, a dokładniej o kolor brązowy.Jest taki jednorodny bez gry światła i cienia.Wygląda nienaturalnie w przeciwieństwie do bardzo dobrze pomalowanej i wycieniowanej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 PKD4GA, nie służyłem nigdzie. Prosto brat zdecydował, że osoba moja podobnie do Australijczyka. - dobra, dobra... mamy dowod - SlawiekD jak zywy. Najbardziej podoba mi sie "Bunny" od Twojego brata... idealny. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 W Jadarze nie znalazłem... znałem Bravo6 z trzech figurek, które były wzorowane na postaciach z filmu "Platoon". Dobra robota i gratulacje dla brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SlawiekD Napisano 12 Października 2009 Autor Share Napisano 12 Października 2009 PKD4GA, Pawel, dziękuje! Nexus, u firmy Bravo6 już duży asortyment - http://bravo6.diorama.ru/... Filip, oto to broń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 12 Października 2009 Share Napisano 12 Października 2009 Byłem i widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Października 2009 Share Napisano 13 Października 2009 świetnie pomalowana figurka! bardzo mi się podoba, szczególnie malowanie twarzy Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 14 Października 2009 Share Napisano 14 Października 2009 Jakbym miał wskazać firmę której nowości zawsze mi się podobaja to wybrałbym Bravo6, nie marnują potencjału, pozdrów brata i powiedz żeby zaczął rzeźbić żołnierzy z ISAF, najlepiej niech zacznie od Polaków ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŁukaszW Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Mnie ciekawi dostępność produktów Bravo6 na polskim rynku modelarskim ? z góry thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Rusek kopiący Niemca...bardzo fajne figurka bardzo ładnie wykonana, szczególnie kamo na mundurze, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dexter Napisano 21 Lutego 2010 Share Napisano 21 Lutego 2010 Figurka pierwsza klasa. Malowanie profesjonalne. Nic dodać nic ująć. Szkoda że figurki są istnym Graalem na naszym rynku. Nie rozumiem czemu czepiacie się broni? Czy ktoś widział używaną broń w realu czy tylko napatrzył się na miniatury na Armoramie? Przetarcia i cieniowanie to mania modelarska. O broń się dba nawet w trakcie walk. Wytarte do granic wytrzymałości MG, Emki i inne kulomioty nijak się mają do rzeczywiście zeksploatowanej broni. Ale to przecież łądniej wygląda... ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 23 Lutego 2010 Share Napisano 23 Lutego 2010 Bardzo przyjmnie patrzy się na piękną figurkę. Super. Tylko żałować, że pewne sprawy wykraczają po za granice moich możliwości. Gratuluję! obu Panom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi