Gościu Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Witam. Z diabełka wyszły nici, wystąpi piesek. Model(e): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Pojazd super. Podstawka też. Ja bym może zrobił nieco jaśniejsze błotko na kołach. Zwykle wysuszone na kółkach jest nieco jaśniejsze niż gruntu. Sporo pracy włozone w sam pojazd, oblaszkowany, ruchome zawieszenie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Super! Pięknie! Kapitalnie! Ale....niepomalowany był ładniejszy Bardzo podoba mi się kolor pojazdu. Fajny odcień ci wyszedł, taki prawdziwy panzergrau. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Bardzo fajnie, nie ma się do czego doczepić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 22 Września 2010 Share Napisano 22 Września 2010 Witam! Jak zwykle super! Szczególnie błoto, tzn droga bardzo mi się podoba - bo sam takiej nie umiem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lulu Napisano 22 Października 2010 Share Napisano 22 Października 2010 piękne malowanie, widziałem na żywca w wawce, po prostu czarodziej modelarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Poproszę zbliżenia na samego PAK'a. Model jak i podstawką świetny. Widzę, że trochę zbastowałeś z obtłuczeniami porównując do modeli sprzed np. 6 miesięcy. Kolega Yarret może dać swój własny avatar a nie cudzy?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 31 Października 2010 Autor Share Napisano 31 Października 2010 Kolega Yarret może dać swój własny avatar a nie cudzy?! Neutral Załatw to poprzez PW, nie w galerii. Zdjęć pomalowanego nie mam , te mogą być? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 31 Października 2010 Share Napisano 31 Października 2010 Chodziło mi o zbliżenia PAKa na diorce, ale na tych dopiero zobaczyłem jaka to schludna robota! Podziw kolego - na prawdę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi