pan_piotrek Napisano 24 Września 2010 Share Napisano 24 Września 2010 Witam, przedstawiam swój kolejny model, tym razem JS-3M Trumpetera w trójkolorowym malowaniu egipskim. Miłego oglądania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 25 Września 2010 Share Napisano 25 Września 2010 Hmm, jestem pod wrażeniem, model prima-sort. Jak już ktoś pisał, ja również nabrałem ochoty na Jóźka Stalina 3. Może - o ile czas pozwoli, wydłubię coś S/F czyli jak już pisałem, JS 3 WP z okr. III WS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Bardzo ładnie wykonany model w bardzo fajnym, kolorowym malowaniu Brudzenie nie jest przesadzone co jest sporą zaletą. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 bardzo dobry model, szczegolnie fajnie wyszlo kamo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 W tym malowaniu stalin trzeci wygląda naprawdę imponująco. Wielkie brawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lachim1902 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Model wygląda imponująco. Malowanie jak i wszelkie ślady eksplatacji robią pozytywne wrażenie. Widzę ze waloryzowałeś model blaszkami Eduarda. Sam powoli klecę taki model. Co kłuje mnie w oczy to sposób montażu przewodów elektrycznych lamp, przewodów i mechanizmów (edek dośc szczegółowo to odwzorował) awaryjnego zrzutu zbiorników paliwa jak i samej instalacji paliwowej na zbiornikach. Wszystkie te elementy ,jak wynika z moich obserwacji były prowadzone w metalowych rurkach. Egipcjanie z całym szacunkiem dla nich są lekkimi bałaganiażami (własne obserwacje) ale myślę że raczej tak by nie zdewastowali tych instalacji. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pan_piotrek Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Dzięki za pozytywne opinie. Co do instalacji na zbiornikach i mechanizmów awaryjnego zwalniania. To moje drugie blaszki w życiu. Dość nieudolnie idzie mi jeszcze praca z nimi. Instalacje gdybym robił od nowa zrobiłbym o wiele lepiej niż widać . Zrobione z cynowego drucika nie przyklejone szybko się zwichrowały a nie chciałem już nic zepsuć więc zostawiłem tak jak jest. Sam zestaw edka wdg. mnie nie wart zapłaconych pieniędzy. Cała jedna ramka z elementami wnętrza których nie wykorzystałem. Reszta w większości do zrobienia samemu. Jedynie mechanizm zwalniający przydatny. Nowy zestaw voyagera do Js-3 Tamiyi wygląda o wiele bardziej zachęcająco. I wiele rzeczy da się z niego wykorzystać do Js-3m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi