maszynista93 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam Z dużym opóźnieniem ale lepiej późno niż wcale Na wstępie chciał bym bardzo podziękować athlon5 za poświęcenie swojego T-55 oraz jo za wsparcie podczas budowy. Przedstawiam wam model czołgu T-44/85 podczas interwencji na Węgrzech. Wszystkich zainteresowanych budową odsyłam na warsztat viewtopic.php?t=22109 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 I like this Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 A ja przyczepie się do świec dymnych -w miejscu gdzie je umieściłeś montowano nakładki antypoślizgowe . Po za tym ,podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Te czołgi nie używały świec dymnych. Posiadały już TAD.-termiczna aparaturę dymotworcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tukidyndas Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Szczerze? Moim zdaniem podstawka nie pasuje do modelu... pomysłem i poziomem wykonania. Lekko go uwstecznia w ogólnym odbiorze wartości modelarskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 26 Września 2010 Autor Share Napisano 26 Września 2010 No cóż zawsze można czołg postawić obok, a podstawkę posłać przez okno... Co do świec - może to i nie był dobry pomysł, łatwo je jednak usunąć (widziałem jednak zdjęcie T-44 ze świecami, z tym że to była wczesna wersja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Model jest super, tylko niedopasowany do podstawki, układ jezdny powinen być przykurzony na kolory pyłu z gruzu. Ale ogólnie jest spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Ja pochwalę dużą liczbę przeróbek które musiałeś wykonać, brawo. Sam ich poziom tak samo jak malowania może nie jest jeszcze najwyższy ale ogólnie jest dobrze i będzie tylko lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
athlon5 Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 he he 5-piątkę już dawno odżałowałem więc nie ma sprawy. A mi się i tak podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Porwałeś się na bardzo ciekawy projekt, który dał całkiem fajny efekt. Pancerz wyszedł trochę ciemny w tylnej części pojazdu (może to tylko efekt na zdjęciach). ale reszta jest całkiem przyjemna dla oka. Co do wspomnianej przez kolegów podstawki mam mieszane uczucia. Sama jej tematyka jest ciekawa i bardzo zacnie z Twojej strony, że postanowiłeś ją poruszyć. Podoba mi się również sposób w jaki "podpisałeś" scenkę. Nie podoba mi się natomiast ten usypany kopiec gruzu i mur. Można było to nieco lepiej rozwiązać. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maszynista93 Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Dzięki za słowa uznania Nie jestem dobrym modelarzem ale chciałem podsunąć wam pewien pomysł na pojazd, którego wybitnie mi tu brakowało. Teraz wasza kolej PS: Trzeba by też zrobić T-43 nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Michalski Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 Lukasz mam do ciebie prośbę . Poszukuje instrukcji sklejania do ZIS-a6.Jeżeli będziesz na zawodach na Stokłosy mógłbyś ja podrzucić. Marek. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi