Konrad C Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Witam ! W tym wątku będę budować tą pokrakę : Tak wiem ,że zaraz się posypią różne teksty typu:ile tych warsztatów ? skończ pozostałe ! Ale ten model jest w takim jakby konkursie i musiałem z nim wystartować. : mrgreen: Miałem zrobić in-boxa ale słoneczko nie wychodziło a zdjęcia były by rozmazane ,więc zapożyczyłem ze strony www.jadarhobby.pl. Ciężko było coś przy nim nie podłubać : 27.09.2010r Witam ! Oczyściłem zawieszenie oraz gąski a na koniec je pomalowałem.Pomalowany również został silnik.Wszytko poskładałem na "sucho" i za pomocą blu-tacka. Ułożenie włazów. Wyżej wspomniany silnik. Układ jezdny (przykurzona jedna strona ). Malowanko ?? Nie trudno sie domyślić ,że polskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 27 Września 2010 Share Napisano 27 Września 2010 Ciekawy, tylko kopulka na wierza "chyba" nie byla wlazem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Września 2010 Autor Share Napisano 27 Września 2010 Ciekawy, tylko kopulka na wierza "chyba" nie byla wlazem A ja gdzieś miałem fotkę (chyba) gdzie była otwarta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 28 Września 2010 Autor Share Napisano 28 Września 2010 Fotka z muzeum. www.peachmountain.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pioter Napisano 28 Września 2010 Share Napisano 28 Września 2010 to wersja niemiecka po przerobkach (tak jak przy R-35) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 to wersja niemiecka po przerobkach (tak jak przy R-35) No to teraz mnie zagiąłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Malowanie układu jezdnego raczej "takie sobie". Kolory pogubione zupełnie i wszystko jest szaroburosiwe. Brak kontrastów sprawia, że wszystko wygląda na pomaziane grubą warstwą farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Popraw literówkę w temacie, bo na razie wygląda na zapowiedź krzyżówki Horcha i Hotchkissa...co swoją drogą byłoby ciekawe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 29 Września 2010 Autor Share Napisano 29 Września 2010 Nie da się tego poprawić :P Tak to wgląda na zdjęciach bo ciężko jest je zrobic dobre w taka pogodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Nie da się tego poprawić Tak skutkuje nie czytanie przed wysłaniem (lub tuż po) tego, co się napisało . pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Dobrze poprawiłem tytuł? Nie znam się na tym sprzęcie, dla tego wolę się zapytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plastikk Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Dobrze poprawiłem tytuł? Nie znam się na tym sprzęcie, dla tego wolę się zapytać. Bardzo dobrze...Dostateczny siadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Bardzo dobrze...Dostateczny siadaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Dzięki Fotki mojego wyczynu Chyba widać co tam zrobiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Zawsze zastanawiałem się nad zakupem tego modelu i robię to dalej, ale chyba skusze się na R-35, bo mam poprawioną wieżę i układ jezdny. Lookam dalej na postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 3 Października 2010 Autor Share Napisano 3 Października 2010 Oj bez tego ani rusz ! Gąski w R-35 są koszmarne ,wieża nawet znośna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 3 Października 2010 Share Napisano 3 Października 2010 Oj bez tego ani rusz ! Gąski w R-35 są koszmarne ,wieża nawet znośna. Mówie o tych konwersjach: MT 72032 - Sd.Kfz.251 z wieżą R-35 (konw. Hasegawa) - 22,00 zł MT 72338 - gąsience/koła do R-35 (konw. RPM) - 33,00 zł Ale to tak poza tematem. Teraz czas na H-38. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Ciąg dalszy "Zabawa w elektryka" Żeby nie było ,że nad jednym projektem się męczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 9 Października 2010 Share Napisano 9 Października 2010 A co robi ta gigantyczna paczka herbaty z tyłu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 9 Października 2010 Autor Share Napisano 9 Października 2010 Zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 14 Października 2010 Autor Share Napisano 14 Października 2010 Coś tu mało komentarzy Skończone wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 Dużo roboty a efekt mizerny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi