Panzer4 Napisano 16 Października 2010 Share Napisano 16 Października 2010 Rafał... jest wspaniale. Wygląda naprawdę wyśmienicie. Tylko zlituj się - większe zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 17 Października 2010 Autor Share Napisano 17 Października 2010 ups, nie wiem, maluję i się robi - raz lepiej ,raz gorzej. Radziu, cykam foty na szybko, przy dziennym ujdzie - przy żarowym głupawka mi wariuje - nie bardzo mam czas powtarzać sesje - to zwijanie warsztatu i rozwijanie kartonu do foto: a. leń i nie chce mi się b. teraz to czasu na to brak. Na szybko łosz bazy: Zwykły zmyty brud - bez "pancerponiemieckiej" rdzy, jednak ta pojawi się..ale na zapasach gęsi. Dalej drewno i grubsza ziemia(może) lub jakiś kurz piaskowy(nie wiem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigmodel Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Witam. Stuarcik miód, malina Zwykły zmyty brud - bez "pancerponiemieckiej" rdzy, jednak ta pojawi się..ale na zapasach gęsi. A z tą rdzą przy zapasowych gąskach, to bym uważał. Gąski w Stuarcie to był gumowy klocek, w zatopionym w środku metalowym stelażem. Więc tam nie za bardzo miało co rdzewieć Pozdrawiam Jacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 17 Października 2010 Share Napisano 17 Października 2010 Cholernie w Stuartach podoba mi się ta kolba na półcalówkę. Patent świetny i w dodatku niezły design Bardzo ładna ta modulacja i cieniowanie. Wszystko świetnie widać pomimo rozpoczętego brudzenia. Czy OD to Lifecolor, czy inne farby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 18 Października 2010 Autor Share Napisano 18 Października 2010 Jacku, pamiętałem...miałem nauczkę po M4A1...jak WSZYSTKIE gumy wyślizgałem:D Radek, zacząłem Life - jednak to co pozostawiają na modelu to..ciemność widzę. Ratowałem gładkość powłoki farbami Gunze, zatem LC zostało widocznych nie wiele. Jak ktoś stosuje sidolux, czy inne lakiery typu gloss pod wash - to się nadają. Mnie przeszkadzają i na pewno nie będę z nich korzystał. Dół wykończyłem, góra dostanie delikatnego, ledwo widocznego piachu. Wkleiłem dwie klapy, to właz ułamałem Już nie będę pisał co kolejne...bo teraz została cała masa pierdółek...ze sam nie pamiętam ile czego. Zdjęcia znów dzikie, bo i na dziko(szybko) robione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 18 Października 2010 Share Napisano 18 Października 2010 Całość łamie żuchwę i kopie po nerach. Wypas na maksa. Niesamowicie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Ochy, achy, Krychy i Bachy... No po prostu praca jest fantastyczna, a nawet bardziej niż to... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 co mi sie bardzo podoba to malowania czolgu jaki i podstawki ktore sa wzgledem siebie bardzo stonowane i podobne kolorystycznie. jesli to zabieg celowy to brawo, swietny efekt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 19 Października 2010 Autor Share Napisano 19 Października 2010 Dzięki. Ok, finisz...w tle zapowiedź - albo, albo. Oczywiście WP/DWŚ. cius. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 19 Października 2010 Share Napisano 19 Października 2010 Kopara opada Chętnie popatrzę, jak będziesz budował tego staghounda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi