tomek14147 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 Ta pantera żyła ok 1 miesiąc - więc może ni być aż tak zdewastowana ;) Może i masz rację , ale ja bardziej traktuję ten model jako poligon doświadczalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 ja szczerze mowiac nie widze tych filtrów, biedronke itd poza przednia plyta, obicia raczej mocno srednio, ten otwarty wlaz jest w kolorze metalu? narzedzia juz spoko, wystarczy tylko je przetrzec metalizerem ale przy podwoziu wytarte elementy wygladaja jak matowa klamka aluminiowa czyli kiepsko. podsumowujac, jest sporo rzeczy ktore moglbys poprawic ale potencjal jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Lutego 2011 Autor Share Napisano 15 Lutego 2011 OK już się tłumaczę: ja szczerze mowiac nie widze tych filtrów, biedronke itd poza przednia plyta Faktycznie mogłem trochę mocniej go potraktować tymi olejami, bo po położeniu matu trochę to wszystko znikło, ale planuję go jeszcze pomęczyć jakimiś płukankami ten otwarty wlaz jest w kolorze metalu? Właz był w kolorze minii, jednak od samego początku średnio mi się podobał, chciałem go trochę rozjaśnić i przygotować pod dalsze brudzenie, ale wyszło tak średnio i planuję go przemalować przy podwoziu wytarte elementy wygladaja jak matowa klamka aluminiowa czyli kiepsko Widocznie muszę wymienić srebrny Revella na coś lepszego Mimo wszystko dzięki za konstruktywną krytykę. Jeżeli ktoś ma coś jeszcze do dodania to pisać śmiało, ja się nie obrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 15 Lutego 2011 Share Napisano 15 Lutego 2011 czesc pigmentami go troche to i zycia nabierze i bedzie fajna panterka :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Eksperymentów ciąg dalszy. Panther dostała kolejną warstwę brudu z farb olejnych oraz czarnego wash'a. W paru miejscach trzeba jeszcze to i owo podetrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 12 Marca 2011 Share Napisano 12 Marca 2011 Jesteś pewny co do tego czarnego łośka? Dość mocno się odcina od jasnego kamo. PS. Hehe przypomniała mi się moja łaciata krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Marca 2011 Autor Share Napisano 12 Marca 2011 Wiesz co, też się nad tym wash'em zastanawiałem, ale zaryzykowałem. Poza tym planuję położyć jeszcze jakieś pigmenty, tak więc i tak to wszystko trochę zgaśnie. A tak swoją drogą to dawno nic nie pokazywałeś w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R_Mazzi Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 Wiesz co, też się nad tym wash'em zastanawiałem, ale zaryzykowałem. Poza tym planuję położyć jeszcze jakieś pigmenty, tak więc i tak to wszystko trochę zgaśnie. W sumie z pigmentami racja, u mnie łosiek zanikł prawie do zera A tak swoją drogą to dawno nic nie pokazywałeś w galerii Proza życia tak zwana, ale coś się ostatnio na szczęście ruszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
math Napisano 13 Marca 2011 Share Napisano 13 Marca 2011 no nie powiem.....czyscioszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 20 Marca 2011 Autor Share Napisano 20 Marca 2011 Dalszego psucia ciąg dalszy, a mianowicie wtargnąłem z pigmentami. Na całość poszedł European Dust MiG'a utrwalany Pigment Fixerem. Potem zrobiłem mały make-up z pudrów Tamiyi i utrwaliłem wszystko cieniutką warstwą matu. Pokolorowałem też wydechy, ale po położeniu matu kolory nieco zdechły, więc planuję je jeszcze trochę pokolorować. Teraz planuję dodać trochę suchego błota na podwozie i myślę nad dodaniem jakichś jaśniejszych pigmentów na podwozie, tak dla małego zróżnicowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Kwietnia 2011 Autor Share Napisano 4 Kwietnia 2011 Pantera dostała kilka kosmetycznych zmian. Dodałem także jeszcze kilka śmieci na tył oraz zrobiłem moją pierwszą figurkę w tej skali. Szału nie ma ale od czegoś trzeba zacząć Link do galerii: KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi