sir.michal Napisano 7 Listopada 2010 Autor Share Napisano 7 Listopada 2010 No to składam raport z malowania. Szara farba jako podkład Czarna jak preszeiding Zielona jako baza Model jeszcze bez pomalowanych i poprzyklejanych detali, oraz przed łoszem. Sorry za zdjęcia, pogoda nie sprzyja sesjom zdjęciowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Z tego co NIE WIDAĆ pojazd ładnie się prezentuje. Czekam na jaśniejsze fotki. Jak wykonałeś tą tabliczkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Listopada 2010 Share Napisano 7 Listopada 2010 Michał, model pewnie jest bardzo porządnie pomalowany, ale faktycznie bardziej można się tego domyślić, niż zobaczyć. Tabliczka niby fajna, ale jak dla mnie to tam jest spora wpadka - "Iraq 2004 r.". Skoro dodałeś "r.", tzn. że napis jest po polsku. A w naszym pięknym języku nie ma takiego kraju jak "Iraq". Uległeś modzie na angielszczyznę, szkoda że taka niekonsekwencja. Niby to bzdura i model najważniejszy, ale jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 7 Listopada 2010 Autor Share Napisano 7 Listopada 2010 No to wpadka A tabliczka to o grawernika. Co do fotek to postaram się załatwić lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 10 Listopada 2010 Autor Share Napisano 10 Listopada 2010 No więc tak: -Mam lepsze zdjęcia które zostały wykonane na spotkaniu, zdjęcia w namiocie bezcieniowym więc wszystko doświetlone itp.Jutro przed południem je wrzucę. -Doszła żywica więc siedzę i skubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 Zdjęcia modelu praktycznie bez żadnych pomalowanych ani przyklejonych detali. Model teraz jest już zakurzony, figurki w 50-sięciu procentach pomalowane,asfalt na podstawce wylany teraz tylko zostało mi pomalować żywice, zrobić znak, wysypać piasek pomalować figurki i koniec. Ale zdjęć z tych etapów prac robić już nie będę. Więc następne zdjęcia to już galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Świetnie to wygląda. Widać wielki postęp w twoich modelach. Myślę, że powinieneś jeszcze trochę przykurzyć modelik. teraz wygląda strasznie czysto. Pamiętaj, aby dół przykurzyć mocniej niż górę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Myślę, że powinieneś jeszcze trochę przykurzyć modelik Model teraz jest już zakurzony, figurki w 50-sięciu procentach pomalowane,asfalt na podstawce wylany teraz tylko zostało mi pomalować żywice, zrobić znak, wysypać piasek pomalować figurki i koniec. Oj czytanie pod obrazkami się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Bardzo czysto pomalowany. Trzymaj tak dalej, a powstanie cacy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Myślę, że powinieneś jeszcze trochę przykurzyć modelik Oj czytanie pod obrazkami się kłania Oj czytanie ze zrozumieniem się kłania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Myślę, że powinieneś jeszcze trochę przykurzyć modelik Oj czytanie pod obrazkami się kłania Oj czytanie ze zrozumieniem się kłania. Mi się wydaje, że nasz kolega miał na myśli, iż zdjęcia zostały zrobione przed kurzeniem. Od tamtego czasu minęło zapewne kilkanaście godzin, więc model zdążył zostać zakurzonym (czego nie ma prawa widać na zdjęciach). Oj przestańmy już robić tego off topa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 Zdjęcia które wstawiłem są z soboty i pokazują jak model wyglądał po malowaniu. A dziś mamy już czwartek więc przez te kilka dni model wygląda o wiele bardziej bojowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 11 Listopada 2010 Autor Share Napisano 11 Listopada 2010 jest piękny Nie przesadzać mi tu Na jutro przewiduję koniec ponieważ dużo mi nie zostało do skończenia praktycznie tylko podstawka i jedna figurka.Ale gdybym przypadkiem nie zdążył to sam model bez podstawki będzie można obejrzeć na zawodach w Grudziądzu. A i postaram się wstawić jedno zdjęcie jak się prezentuje modele na końcowym etapie, więc kilka dni będziecie z niecierpliwościom będziecie czekać na galerię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Przepiekny. Teraz tylko na finish czekać zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 12 Listopada 2010 Autor Share Napisano 12 Listopada 2010 Nie przesadzać mi tu Przepiekny Widać ktoś mi się nie stosuje do moich zaleceń. Nieładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 29 Września 2011 Share Napisano 29 Września 2011 Jest nieźle. Dobre zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi