stroju Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Dla tych co nie kupują/czytają w sklepie SM, albo nie widzieli na konkursach. Sam stryker to produkt AFV Clubu, mój ulubiony, wzbogaciłem go o zestaw BIG ED, żywiczne pakunki Legenda, figurki z zestawu Trumpetera. Część blaszek lutowałem (w najbardziej narażonych na obciążenia miejscach) resztę kleiłem. Ogólnie budowa mi zajęła pół roku. Na początek kilka fotek z budowy: Gotowy model: Miłego oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirek66 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Widziałem na żywo cacy robota , a SM czytam w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Wiesz co ale pod taki model to już mogłeś dać lepszą podstawkę... Przełóż go na jakąś małą drewnianą diorke i będzie wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sir.michal Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 (edytowane) Świetnie wygląda ten stryker jak i poprzedni. Już kiedyś chciałem się odezwać na PW i pogratulować nie zrobiłem tego ale właśnie nadrabiam straty, mam nadzieję że obejrzę sobie kiedyś ten model z bliska i pogratuluje Ci osobiście. PS:Jaką farbką malowałeś karnisty? PS:PS: Co teraz sklejasz? Edytowane 3 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 Na żywo nie widziałem ale SM zakupiłem i przeczytałem -jestem pod wrażeniem model klasa sama w sobie Co do podstawki -faktycznie lepiej prezentowałby się na większej drewnianej podstawce z większą ilością gruntu Jeszcze raz W zasadzie żadnych pytań nie mam -wszystko wyczytałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 3 Listopada 2010 Share Napisano 3 Listopada 2010 No w końcu się pojawił !!! Super. Ja osobiście z taką ilością blach, to bym chyba poległ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajur Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Czytałem i jest na co popatrzeć. Gratuluję kolejnego udanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert Ostrowski Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Witam. Model jak zwykle świetny/SM nie czytałem bo jeszcze u mnie nie ma / co do podstawki mam podobne zdanie j/w,nie podobają mi się jedynie te wszędobylskie jasne kropki-bryzgi nie wygląda to zbyt dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Czy w tym modelu są jakieś części z plastiku ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Model świetnie Ci wyszedł, figurki też . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 4 Listopada 2010 Share Napisano 4 Listopada 2010 Majstersztyk widziałem w SM świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 5 Listopada 2010 Share Napisano 5 Listopada 2010 Średniawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 10 Listopada 2010 Share Napisano 10 Listopada 2010 Świetna ta Corvetta tylko czemu ma matowy lakier ?? i nie umyta ?? A tak serio bardzo ładny model podziwiam zabawę blaszkami i mam nadziej ze kiedyś dorównam do poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MWALLO Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Jest super, ostatnio coś współczesnego za mną chodzi. Gratulacje!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 12 Listopada 2010 Share Napisano 12 Listopada 2010 Jest super, ostatnio coś współczesnego za mną chodzi. Gratulacje!! Za mną też, ale ja mam kilka Strykerów, ale kosmiczny jest też Challenger 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 13 Listopada 2010 Share Napisano 13 Listopada 2010 piękny no normalnie cudo ostatnio coś współczesnego za mną chodzi. za mną leopard łazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi