Michał96 Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 (edytowane) Cześć, jestem nowy na forum mam 14 lat . Jest to moja pierwsza diorama. Diorama wykonana od podstaw własnoręcznie-skala 1:72. Czołg to merkava, która w Beirucie przeszła tzw.,,chrzest bojowy''. Proszę o wyrozumiałość Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edytowane 11 Listopada 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 11 Listopada 2010 Share Napisano 11 Listopada 2010 Patrząc na fotki, i coś mi się zdaję że szykuje się niezły modelarz. Trzymaj poziom bo wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 16 Listopada 2010 Share Napisano 16 Listopada 2010 Masz chłopie talent. Trzymaj fason a będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 19 Listopada 2010 Autor Share Napisano 19 Listopada 2010 Postaram się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Powiem szczerze, że jestem pod dużym wrażeniem, ale spokojnie, nie wpadaj w samozachwyt i pracuj dalej puki masz czas, później jest już gorzej, z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arthur_szu Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Brzydko i bałagan Piszę to tylko dla Twojego dobra, żebyś nie popadł w w/w samozachwyt i nie dał się zmanierować - rób tak jak Tobie się podoba ! Będą z Ciebie ludzie A poza tym naprawdę ładniusi zestawik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Tak jak pisali koledzy - fajnie. Zmien tylko podpis - Merkava III zostala wprowadzona do sluzby pod koniec 1989r. Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Grudnia 2010 Share Napisano 3 Grudnia 2010 Coś mi się nie chce wierzyć, że w tym czasie były już Merkavy na wyposażeniu armii izraelskiej. Także kolego oprócz wykonania dioramy trzeba też mieć wiedzę merytoryczną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Michale, każdy z nas popełniał błędy merytoryczne, że np. Tygrysów nie było w 1939 r., że nie były tak malowane tylko tak. Sam miałem i jeszcze mam problemy, to ludzkie. Co do twojej makietki, to jest ona fajna i jak na 14-latka odwaliłeś kawał roboty. Teraz rady, zacznij np. kupować Militaria + MWS, Poligon, NTW WYd. spec., Historie... itd. (wyd.: KAGERO, Magnum-X. Jest tam sporo wiedzy i dużo zdjęć, dużo się dowiesz. Poczytaj o technikach modelarskich, jakich narzędzi używać, jak malować, jak waloryzować model we własnym zakresie (pewnie twoje środki finansowe są ograniczone) i kolejny raz itd. Nos do góry, popraw opis tej makietki i dawaj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 4 Grudnia 2010 Share Napisano 4 Grudnia 2010 Bardzo fajnie to wygląda. Trzymaj tak dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał96 Napisano 4 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2010 Wiedzę na temat wojny to mam. Sam kupuje wydawnictwa takie jakwymienił skala 72 . Ale muszę przyznać, że z wojną w czasach współczesnych mam problem bo wogóle mnie nie interesuję , bardziej pociąga mnie Druga wojna światowa. Braki postaram nadrobić dzięki za komentarze bardzo się z nich ciesze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi