Gerd Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Oto Truck, General Service, SAS, 3/4-ton, 4x4, Rover 11 (FV18086) w skali 1:35 z zestawu Tamiya nr 35076, zapraszam: Zainteresowanych procesem budowy odsyłam do Warsztatu: viewtopic.php?t=21991&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lexxer_monster_machine Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Ładna 109-ka (moja ukochana 109tka ) prosimy o więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Ogólnie diorka wygląda bardzo ciekawie, tylko ten kolor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darthjacek Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Ładny ładny mam w poczekalni ale nie mam weny aby z nim ruszyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 20 Listopada 2010 Share Napisano 20 Listopada 2010 Orzesz ty w mor** na 3 i 6 gdyby nie figurka to model jak 1:1 (Genialny fotomontaż). Piękne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Witam! Super! Podoba mi się. A ten gość w okularach wymiata..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 "If Charlie wants to tangle now they'll have two to dodge" I said "Well, thanks alot", I told him my name and asked him his And he said "The boys just call me Camouflage" Dobre! Może trochę kurzu i błota na pojazd by się przydało. Czy kierownica też była "pink" A tak wpoza tym to SUPER! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Świetna rzecz ten Pink Panther! Razem z wyluzowanym załogantem tworzą bardzo fajny klimacik Oby więcej takich projektów! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Cały czas zaglądałem do warsztatu. Model wygląda super. Z figurką prezentuje się wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 no figurka oryginalna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 siwietne slady eksploatacyjne i kolorystyka, balem sie ze wyjdzie jakies rozowe badziewie ale naprawde jest super ten roz, taki przytlumiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 29 Listopada 2010 Share Napisano 29 Listopada 2010 Gerd, wiesz te kółka nieco się pobłyskują i może ciut czarnego w czarnem za duzo - widzisz coś wymyśliłem na poczekaniu ;) Dla mnie fura bomba. Robisz kozak modele i nie tuzinkowe. Z niecierpliwością czekam na kolejnego absztyfikanta z Twojej stajni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2010 Czy kierownica też była "pink" pewnie nie wszystkie ale kilka było: kółka nieco się pobłyskują też to zauważyłem, dlatego już je lekko „przygasiłem” Wszystkim odwiedzającym, zarówno Warsztat jak i Galerię dziękuję za zainteresowanie wiekowym zestawem Tamiya i oczywiście za dobre słowo. Rzecz wygląd tak, że cały czas mimo zamknięcia projektu coś przy nie grzebie…. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 2 Grudnia 2010 Share Napisano 2 Grudnia 2010 Ekstraklasa, patrząc na jedno ze zdjęć tego koloru w oryginale...dobrze, że wybrałeś nieco bledszą wersję bazową. W tym żywszym wyglądałby jak zabawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi