Kukuruźnik Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 "Pozdrowienia z Krety! Ciotka Ju " Oto skromna galeryjka Ju-52 w mundurku z operacji kreteńskiej. Zestaw 1/72 jako odskocznia od 48, które zazwyczaj buduję. Śmigła naturalnie się obracają, co mam nadzieję widać na ostatnich zdjęciach. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Bardzo ładny "hitlersyn". Bardzo mi się podoba nienachalne zmęczenie - widać, że samolot troszku sobie już popracował, ale jeszcze nie został wymęczony i zalatany. P.S. Zaraz się ktoś trafi i powie, że oponki wypadało by jeszcze przykurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Brawo i jeszcze śmigiełka na prądzik jak mniemam,aż się napatrzeć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Oj, za śmigiełka będzie chyba dyplom od Mac_eyki prądzik jak mniemam Ja obstawiam "generator płucny" Bardzo elegancki junkers, fajnie, że nie jest przesadnie utytłany. Fajna robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwiatektatek Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Nie powiem nic czego nie powiedzieli poprzednicy, ale jak dla mnie fantastyczne jest umiarkowane brudzenie. Samolot - wół roboczy, więc aż się prosi o usyfienie. A tu nie, umiar i klasa Już dawno nie widziałem w galerii modelu, który by mnie tak się spodobał. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
METYS Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Bardzo fajny i "gustownie wymęczony", strasznie kręci mnie ta maszyna, jedyne co mnie przed nią powstrzymuje to pytanie: Gdzie ja bym do cholery to bydle mógł postawić po sklejeniu (oczywiście w 48) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 podzielam zdania kolegów-dobra robota!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 WooooW. po prostu kosa. Super. Kiedyś chciałem go nabyć ale odstraszyło mnie kładzenie kalek na tych powierzchniach tarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 22 Listopada 2010 Share Napisano 22 Listopada 2010 Jakby to sam Goering powiedział - wunderbar! Malowanie, eksploatacja i przede wszystkim kalki - majstersztyk pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf3374 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Bardzo ładnie wykonany model. Mam sentyment do tego samolotu i modelu. Mój jest z airfixa i ma ok 25 lat mama kupiła mi na gwiazdkę na bazarze trzyma się dzielnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Nie wiem, nie znam się, ale model imponujący. Gratuluję świetnego wykonania. Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 28 Listopada 2010 Share Napisano 28 Listopada 2010 jak dla mnie super, najbardziej podoba mi się malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi