Konrad C Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Witam ! To mój ostatni ulepek.Bierze udział w konkursie na www.dioramy.fora.pl Tradycyjnie jest to RPM.Malowany pędzlem.Miał być jeszcze w zielone wężyki ale bardziej spodobała mi się wersja jednolita więc taki został .. no i mój aero nie wycisnął by takiego czegoś WARSZTAT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TANKISTA87 Napisano 21 Listopada 2010 Share Napisano 21 Listopada 2010 Jestem pierwszy:) Bardzo mi się podoba grutuluje.Oglądając takie modele coraz bardziej przekonuje mnie ta skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akahoshi Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Zajefajny szkrabek. I na dodatek z wnętrzem. Gratulację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer4 Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 Umknęła mi galeria zupełnie... Bardzo mi się te pojazdy podobają. W dodatku są całkiem ładnie zrobione przez RPM. Twoje wykonanie też niczego sobie, chociaż ja nie przepadam za zdobycznymi pojazdami i na 100% wykonałbym ją jako francuską. In minus jedynie włazy. Razi ich grubość. Postaraj się może następnym razem wykonać je od podstaw z polistyrenu 0,25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 26 Listopada 2010 Autor Share Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo mi się te pojazdy podobają. W dodatku są całkiem ładnie zrobione przez RPM. Twoje wykonanie też niczego sobie, chociaż ja nie przepadam za zdobycznymi pojazdami i na 100% wykonałbym ją jako francuską. In minus jedynie włazy. Razi ich grubość. Postaraj się może następnym razem wykonać je od podstaw z polistyrenu 0,25. Właściwie te włazy nie byly takie cienkie.Też nie przepadam za "krzyżaczkami" lecz konkurs "Piaski pustyni" ... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrzej_LK Napisano 26 Listopada 2010 Share Napisano 26 Listopada 2010 i tak oto duch zatriumfował nad materią :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Listopada 2010 Share Napisano 27 Listopada 2010 Ten mały modelik to zupełnie nowa jakość w Twoim modelowaniu. według mnie jest nieporównywalnie lepiej wykonany niż poprzednicy. Szczególnie koła i gąsienice robią bardzo dobre wrażenie. Ten malec zasługuje na przygotowanie fajnej, tematycznej podstawki. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 27 Listopada 2010 Autor Share Napisano 27 Listopada 2010 Ten mały modelik to zupełnie nowa jakość w Twoim modelowaniu. według mnie jest nieporównywalnie lepiej wykonany niż poprzednicy. Szczególnie koła i gąsienice robią bardzo dobre wrażenie. Ten malec zasługuje na przygotowanie fajnej, tematycznej podstawki. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cieszę się że w końcu podniosłem poziom ;) Podstawek raczej nie robię ,nie wiem dlaczego.Po prostu mi się nie podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 11 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2010 Lepsze fotki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnDoe Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 fajne maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesioj Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Konrad - i jak zwykle, podobają mi się Twoje modele, ich zdjęcia niekoniecznie. pozdrawiam Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi