Konrad C Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Witam ! To mój ostatni ulepek.Bierze udział w konkursie na www.dioramy.fora.pl Tradycyjnie jest to RPM.Malowany pędzlem.Miał być jeszcze w zielone wężyki ale bardziej spodobała mi się wersja jednolita więc taki został .. no i mój aero nie wycisnął by takiego czegoś WARSZTAT Cytuj
TANKISTA87 Napisano 21 Listopada 2010 Napisano 21 Listopada 2010 Jestem pierwszy:) Bardzo mi się podoba grutuluje.Oglądając takie modele coraz bardziej przekonuje mnie ta skala. Cytuj
Akahoshi Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 Zajefajny szkrabek. I na dodatek z wnętrzem. Gratulację. Cytuj
Panzer4 Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 Umknęła mi galeria zupełnie... Bardzo mi się te pojazdy podobają. W dodatku są całkiem ładnie zrobione przez RPM. Twoje wykonanie też niczego sobie, chociaż ja nie przepadam za zdobycznymi pojazdami i na 100% wykonałbym ją jako francuską. In minus jedynie włazy. Razi ich grubość. Postaraj się może następnym razem wykonać je od podstaw z polistyrenu 0,25. Cytuj
Konrad C Napisano 26 Listopada 2010 Autor Napisano 26 Listopada 2010 Bardzo mi się te pojazdy podobają. W dodatku są całkiem ładnie zrobione przez RPM. Twoje wykonanie też niczego sobie, chociaż ja nie przepadam za zdobycznymi pojazdami i na 100% wykonałbym ją jako francuską. In minus jedynie włazy. Razi ich grubość. Postaraj się może następnym razem wykonać je od podstaw z polistyrenu 0,25. Właściwie te włazy nie byly takie cienkie.Też nie przepadam za "krzyżaczkami" lecz konkurs "Piaski pustyni" ... ;) Cytuj
Andrzej_LK Napisano 26 Listopada 2010 Napisano 26 Listopada 2010 i tak oto duch zatriumfował nad materią :-) Cytuj
kornik_69 Napisano 27 Listopada 2010 Napisano 27 Listopada 2010 Ten mały modelik to zupełnie nowa jakość w Twoim modelowaniu. według mnie jest nieporównywalnie lepiej wykonany niż poprzednicy. Szczególnie koła i gąsienice robią bardzo dobre wrażenie. Ten malec zasługuje na przygotowanie fajnej, tematycznej podstawki. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cytuj
Konrad C Napisano 27 Listopada 2010 Autor Napisano 27 Listopada 2010 Ten mały modelik to zupełnie nowa jakość w Twoim modelowaniu. według mnie jest nieporównywalnie lepiej wykonany niż poprzednicy. Szczególnie koła i gąsienice robią bardzo dobre wrażenie. Ten malec zasługuje na przygotowanie fajnej, tematycznej podstawki. Moje Gratulacje! Pozdrawiam Kornik Cieszę się że w końcu podniosłem poziom ;) Podstawek raczej nie robię ,nie wiem dlaczego.Po prostu mi się nie podobają. Cytuj
grzesioj Napisano 13 Grudnia 2010 Napisano 13 Grudnia 2010 Konrad - i jak zwykle, podobają mi się Twoje modele, ich zdjęcia niekoniecznie. pozdrawiam Grzesiek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi