szupek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Witam!!! Chciałbym wam zaprezetować mój niedawno ukończony model SCANI. Zachęcam do komentowania ;) Sorki za jakosc fotek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Ładnie i ze smaczkiem.Tylko brakuje loga firmy na trucku i na naczepie. ale powiedzmy że Scania jest po remoncie a naczepa robiona pod zamówienie. P.s Czyżby kolega po fachu?? P.D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 23 Listopada 2010 Share Napisano 23 Listopada 2010 Bardzo ladne wykonanie. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Można prosić o zdjęcia detali? Już myślałem, że skończyłeś z modelami a tu takie miłe zaskoczenie. Model ciekawy, klasyczny wręcz. Dobrze dobrane kolory i schemat malowania, jak na tę chwilę zarzucić mogę krzywe halogeny na dachu oraz przednie światła. Czy kabina jest luzem? Jestem ciekaw silnika . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Nie chcę Cię martwić ale zderzak w wannie skopałeś. Powinien być o 90% odwrócony do tyłu. Szkoda że nie robiłeś relacji warsztatowej bo może bym coś podpatrzył i zastosował u siebie . Poza tym zderzakiem nie mam zastrzeżeń. No może do braku plandeki, czy to zwinięta czy rozłożona raczej być powinna i coś jest na szybie od strony pasażera, być może tylko zakurzona, a może zaparowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Kolorystycznie ciekawie zrobiony model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szupek Napisano 24 Listopada 2010 Autor Share Napisano 24 Listopada 2010 Można prosić o zdjęcia detali? Jak znajdę czas i chęci to dam jakies fotki Czy kabina jest luzem? Jestem ciekaw silnika Tak kabina jest luzem. A silnik szału nie robi krzywe halogeny na dachu oraz przednie światła Jest to efekt przyklejania ich na dworcu kolejowym Ponieważ jadac na MTM scania miała wypadek. Pewna sympatyczna Pani w pociągu upadla na mój karton z modelem i cała kabina( lusterka, halogeny, bagaznik na dachu, drabinka, atrapa i wszystko co na kabinie) było oderwane tak samo jak zbiorniki nadkola skrzynka Naczepa też po wypadku połamany syłownik, mocowania, ten balokonik itp. ponad 2godziny zabawy zeby to jakoś wygladało. Wiec i tak sie ciesze że wyglada to tak a nie inaczej Nie chcę Cię martwić ale zderzak w wannie skopałeś. Powinien być o 90% odwrócony do tyłu. Szczerze mówiac zaskoczyłeś mnie tym i aż wstyd sie przyznać ze tak go wkleiłem Oczywiscie masz racje i poprawie to Szkoda że nie robiłeś relacji warsztatowej bo może bym coś podpatrzył i zastosował u siebie Robiłem ale na innym forum Tu daję link http://www.minitrucks.pl/viewtopic.php?f=39&t=298 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Mnie się zaj...ście podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 Model piekny, podobaja mi sie bialo czerwone felgi - super to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 24 Listopada 2010 Share Napisano 24 Listopada 2010 skakanka wymiata!!!!!super te oponki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madon Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Myślałem że jakiś kit, a tu bach i leże pod krzesłem Przepiękne autko, ta kolorystyka. Aczkolwiek uważam ze lepiej by wyglądała pod chłodnią, ale to tylko moje zdanie... Kolega to chyba z W-C jest, tak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 3 jak 3 z wywrotem.Fajna kolorystyka zestawu. I fajnie wygląda z tą drabinką na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Model ładnie i fasonem wykonany.Podoba mi się taka wersja Duńska.Ładne kolorki.Tylko na nasze polskie żwirownie to trochę szkoda takiej pięknej bryki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 25 Listopada 2010 Share Napisano 25 Listopada 2010 Model już wcześniej widziałem lecz nie wiedziałem kogo:d. Teraz mogę powiedzieć że wygląda super. Bardzo fajny pomysł i udany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi