Skocz do zawartości

SCANIA 143M \8/400 Red&White

szupek

Rekomendowane odpowiedzi

Można prosić o zdjęcia detali? Już myślałem, że skończyłeś z modelami a tu takie miłe zaskoczenie. Model ciekawy, klasyczny wręcz. Dobrze dobrane kolory i schemat malowania, jak na tę chwilę zarzucić mogę krzywe halogeny na dachu oraz przednie światła. Czy kabina jest luzem? Jestem ciekaw silnika . Pozdrawiam.

Nie chcę Cię martwić ale zderzak w wannie skopałeś. Powinien być o 90% odwrócony do tyłu. Szkoda że nie robiłeś relacji warsztatowej bo może bym coś podpatrzył i zastosował u siebie . Poza tym zderzakiem nie mam zastrzeżeń. No może do braku plandeki, czy to zwinięta czy rozłożona raczej być powinna i coś jest na szybie od strony pasażera, być może tylko zakurzona, a może zaparowana.

Można prosić o zdjęcia detali?

Jak znajdę czas i chęci to dam jakies fotki

Czy kabina jest luzem? Jestem ciekaw silnika

Tak kabina jest luzem. A silnik szału nie robi

krzywe halogeny na dachu oraz przednie światła

Jest to efekt przyklejania ich na dworcu kolejowym Ponieważ jadac na MTM scania miała wypadek. Pewna sympatyczna Pani w pociągu upadla na mój karton z modelem i cała kabina( lusterka, halogeny, bagaznik na dachu, drabinka, atrapa i wszystko co na kabinie) było oderwane tak samo jak zbiorniki nadkola skrzynka Naczepa też po wypadku połamany syłownik, mocowania, ten balokonik itp. ponad 2godziny zabawy zeby to jakoś wygladało. Wiec i tak sie ciesze że wyglada to tak a nie inaczej

Nie chcę Cię martwić ale zderzak w wannie skopałeś. Powinien być o 90% odwrócony do tyłu.

Szczerze mówiac zaskoczyłeś mnie tym i aż wstyd sie przyznać ze tak go wkleiłem Oczywiscie masz racje i poprawie to

Szkoda że nie robiłeś relacji warsztatowej bo może bym coś podpatrzył i zastosował u siebie

Robiłem ale na innym forum Tu daję link http://www.minitrucks.pl/viewtopic.php?f=39&t=298

Myślałem że jakiś kit, a tu bach i leże pod krzesłem Przepiękne autko, ta kolorystyka. Aczkolwiek uważam ze lepiej by wyglądała pod chłodnią, ale to tylko moje zdanie...

Kolega to chyba z W-C jest, tak???