chazek Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Witam po "drobnej" załamce technicznej dłubę przy nowym Zvezdowskim dziecku ogólnie model klasa najgorzej mnie wnerwiła owiewka poza tym zastrzeżeń jako AMATOR nie mam Model przedstawia Mi-24W z 56PŚB w Inożewrocławiu po remoncie głównym i modernizacji w WZL-1 oczywiście wafla zostawiłem wiadomy temat zasłonka AI-9W model oprócz dodania nowych anten złożony z "pudełka" jak napisał Kolega Qalimar można pięknie doposażyć luki, silniki itd. w przewody instalacji hydraulicznej i elektrycznej ja jednak narazie się tego nie podjąłem czego teraz z lekka żałuję w kolejce już Mi-24 "459", "741" w łatach "741" oliwka oraz dwie "17" "601" po modernizacji i "afgańczyk" "6106" Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 no cóż...czekam na efekt końcowy i warsztaty modeli ,o których napisałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Szkoda, że nie prowadziłeś relacji od początku. Sam będę wykonywał "956" ale jeszcze łaciatego i chętnie bym popodglądał prace nad nową zvezdą tu na forum. Skąd wziałeś UB-32 jesli mogę spytać? ps. "956" nie ma fotokarabinu na płycie brzegowej na lewym skrzydle. http://cdn-www.airliners.net/aviation-photos/photos/1/8/2/1113281.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Ano faktycznie nie ma. Kiedyś była dostępna ukraińska produkcja z ruskim uzbrojeniem, jakaś polska firma robiła tego przepak. UB-32 były tam na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Ja usilnie poszukuję jakiejś UB-32 w 1:72, żeby mieć z czego robić odlewy z żywicy, przydadzą się i do Mi-24 i do Mi-8/17. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Znalazłem- to było to: http://archiwumallegro.pl/master_craft_172_modern_soviet_aircraft_weapons-110693304.html przepak ukraińskiej Energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Ja tu widzę fotokarabin... ale może to wyobraźnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 6 Grudnia 2010 Share Napisano 6 Grudnia 2010 Niestety wyobraźnia: http://www.airplane-pictures.net/image28116.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 7 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 7 Grudnia 2010 Kruca fotokarabin jest ale wafel dobra dzieki postaram sie to poprawic a uzbrojenie mam od Mi-24W z Hobby Bossa klasa waruzenje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leta Napisano 8 Grudnia 2010 Share Napisano 8 Grudnia 2010 Niestety wyobraźnia: http://www.airplane-pictures.net/image28116.html Sorki, zatrzepałem się. Chodziło o to, że na modelu widać... P.S. Ale PAU-457 to chyba ma :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Grudnia 2010 Share Napisano 12 Grudnia 2010 Chazek a jakim kolorem malujesz tablice przyrządów?...itp.w mi-24...lub mi-17...zawsze mam kłopot z doborem tej "niebieskiej zieleni"))). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricardo Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 kolor kadłuba wygląda świetnie i naprawdę dodaje realizmu, czy można wiedzieć jakiej farby (lub mieszanki farb) użyłeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 hazek a jakim kolorem malujesz tablice przyrządów?...itp.w mi-24...lub mi-17...zawsze mam kłopot z doborem tej "niebieskiej zieleni"))). Ja jadę na Pactra'ch i do tego turkusu użyłem mieszanki: A05 Sea Blue (G) z A11 Green (G). Tylko mnie nie pytaj w jakim stosunku bo sam nie wiem . Po prostu kapałem i sprawdzałem czy już. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yahata Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Po modernizacji tablice tylko i wyłącznie czarne. Noktowizja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
crustian Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 No tego to chyba nie musimy mówić? czy musimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chazek Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Witam narazie ekipa Mi stoi sobie a zielonki maluje Pactrą A29 z domieszką białej mat A47 buteleczka A29 + do szyjki A47:D Jak sie uzdrowie i ogarnę to będzie galerija:!: Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzbanek Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Pięknie to wszystko wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Kapitalny zbiór Aż przychodzi mi na coś takiego ochota, gdy od 3 dni nad głową latają mi dwie Mi-8-ki. Zazdroszczę gromadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi