Mariusz 72 Napisano 13 Grudnia 2010 Share Napisano 13 Grudnia 2010 Cześć KUBELWAGEN TYPE 82, skala 1:35 Producent: TAMIYA Dodatki: ABER Buduję od jakiegoś czasu tego oto „półkownika”. Jak dla mnie jest to bardzo trudny model. Zwłaszcza miniaturowe blaszki. Na początek trzecie podejście do silnika. Pod tym linkiem wcześniejsze mało ciekawe etapy + silnik „od zera”. http://www.modelarstwo.org.pl/forum/viewtopic.php?t=14586&start=0 Teraz nieco nietypowo. Jedna z figurek do scenki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz 72 Napisano 14 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 14 Grudnia 2010 W niemym kinie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 14 Grudnia 2010 Share Napisano 14 Grudnia 2010 Kolejne cudeńko w Twoim wykonaniu. Wiedząc co potrafisz, wiadomo że model będzie kolejnym dziełem. Zasiadam i podglądam, bo taki Kubel, to fajna maszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Naprawdę robi wrażenie. Jedyne co mnie zastanawia to ta plandeka. Nie wygląda one beznadziejnie, ale myślę, że przydałoby się ją wymienić na coś lepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 15 Grudnia 2010 Share Napisano 15 Grudnia 2010 Nic innego jak czysta poezja dla duszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi