adamkijak Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Witam Model skonczony juz jakis czas temu, o ile pamietam nie prezentowany na forum. Model Hemtta to Italka w chinskim wydaniu, system PLS zrobiony samemu z polistyrenu. Tak samo flatrack jest zrobiony od podstaw. Humvee to rowniez Italka z minimalnym wkladem wlasnym, zasadniczo sluzy jako "pasazer" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubert72 Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Jestem pełen podziwu . Zestaw prezentuje się świetnie Efektownie wygląda brudzenie całego podwozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Ekstra Bardzo mi się podoba kamuflaż i w ogóle całość jest super. Czym przyklejasz elementy przeźroczyste bo widzę, że przednia szyba jest idealnie czysta, żadnego kleju, jak to robisz??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 24 Grudnia 2010 Autor Share Napisano 24 Grudnia 2010 Ekstra Bardzo mi się podoba kamuflaż i w ogóle całość jest super. Czym przyklejasz elementy przeźroczyste bo widzę, że przednia szyba jest idealnie czysta, żadnego kleju, jak to robisz??? Pozdrawiam Staram sie najpierw troszke kleju polozyc na czesc ramki (oslona kabiny itp), troszke rozcieram palcem i czekam az nadtopi plastik, dopiero potem wklejam szybke. Jeszcze nie probowalem ale koledzy z klubu polecili mi zebym elementy przezroczyste najpierw "utopil" w Johnson Klear(taki Angielski odpowiednik sidoluxu, tylko mniej gesty). Ponoc dziala oslonowo, drobne rysy sie ladnie wyruwnoja i nawet jak sie zapedzi z klejem to szybka nie "paruje". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Wspaniały i efektownie wykonany zestawik Moje gratulacje! Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Witam! Pięknie! Nic dodać, nic ująć! Całość prezentuje się świetnie, zwłaszcza opony które są powalające... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ups Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Laczki to faktycznie mistrzostwo. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Stycznia 2011 Share Napisano 4 Stycznia 2011 Fotka tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 4 Stycznia 2011 Autor Share Napisano 4 Stycznia 2011 Dzieki za pozytywne opinie panowie, fajnie ze nie tylko mi sie podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Qdłaty Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Fotka tygodnia Smile Też tak uważam. Generalnie całość bardzo fajnie się prezentuje. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Modelarzyk114 Napisano 18 Stycznia 2011 Share Napisano 18 Stycznia 2011 Super. swietnie zrobiles oponki . Idealny tym bardziej ze w poronaiu ze zdjeciami z rzeczywistymi pojazdami np. humvee kamo jest tak matowe ze sprawia wrazenie dla oka takiego "szorstkiego" przynajmniej dla mojego oka ;) tu to idealnie oddales na modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi