bilbopl Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Kolejny świecący się model wykonany przezemnie, niestety próby wash-u (temperowe farby) spełzły na niczym i zrezygnowałem z niego bo mi najzwyczajniej w świecie nie wychodził ;/ Może na kolejnym modelu... Kilka poglądowych foto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Od razu widać, że ten model nie był robiony na wariata tylko powoli i uważnie. Co prawda są drobne nierówności w przejściach kolorów góry i spodu, ale nie są na tyle poważne, żeby rzutować na ogólną ocenę Twojej pracy. Javelin wygląda naprawdę nieźle. Jest dość czysto sklejony i robi przyjemne dla oka wrażenie. Oby tak dalej modelarzu młody, klej, pracuj, maluj w te styczniowe chłody Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 no i pięknie - o niebo staranniej niż poprzednie! tak jak poprzednik powiedział jest kilka nierównych granic kolorów, mi się rzuca w oczy zwłaszcza nierówna czerń, poza tym nawet dobrze wygląda taki czysty błyszczący - te brytyjczyki z tamtego okresu właśnie tak się prezentowały, i generalnie fajnie wygląda model rzadko kiedy przypominanej a ciekawej maszyny! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dewertus Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 najzwyczajniej w świecie nie wychodził ;/ Może na kolejnym modelu... Wash zazwyczaj lepiej wychodzi gdy model ma linie wklęsłe. Javelin do takich nie należy... Jest nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiotrekM Napisano 11 Stycznia 2011 Share Napisano 11 Stycznia 2011 Nie martw się o wash, bardziej popracuj nad przejściami kolorów. Szczególnie ten czarny rzuca się w oczy. Poza tym bardzo fajnie, idziesz w dobrym kierunku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi