p_bladek Napisano 5 Lutego 2011 Autor Share Napisano 5 Lutego 2011 Witam w ostatniej odsłonie i zapraszam do galeri viewtopic.php?t=25302 Pozdrawiam. Przemek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KilY Napisano 8 Lutego 2011 Share Napisano 8 Lutego 2011 Dopiero się zabrałem do pytania ;) Czyli rozumiem, że te jasne plamki zaznaczone strzałkami uzyskałeś poprzez zmieszanie koloru bazowego z białym? Czy to się wykonuje w tens posób, że najpierw cały model pokrywamy kolorem bazowym, a później w miejscach w których chcemy uzyskać przetarcia psikamy delikatnie w/w mieszanką? A ten ciemniejszy kolor na skrzydle, który zaznaczyłem grubszą strzałką ze znakiem zapytania to jest własnie te cieniowanie? Czy taki efekt się uzyskuje poprzez zmnieszanie bazy z ciemniejszą farbą na tej samej zasadzie co powyżej? Pewnie pytam o oczywistości, ale ja tego jeszcze nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
p_bladek Napisano 8 Lutego 2011 Autor Share Napisano 8 Lutego 2011 dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi